Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kislányotoknak adnátok a...

A kislányotoknak adnátok a Mirabella nevet?

Figyelt kérdés
Nagyon elgondolkodtunk ezen a néven, de félek, hogy csúfolni fogják. (Akinek már mondtam mindenkinek a fogamzásgátló jutott róla az eszébe)
2015. jún. 10. 10:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tetszik, adnám.
2015. jún. 10. 19:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nem adnám, de nem rossz...mondjuk inkább a Mirabell.
2015. jún. 10. 21:16
 23/26 anonim ***** válasza:

Igen.

Azt jelenti, hogy csodálatos.

Ismerősöm 7. babáját így hívják, vigyáztam is rá, nagyon aranyos.

Szerintem jó név, bár biztos van, aki szerint kicsit extrém.

Személy szerint nagyon tetszenek az olyan nevek, amiben dupla L vagy T betű van. :)

(Lotti, Netti, Nelli,Bella, Dolli, Stella,...)

2015. jún. 11. 03:32
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mert a jelentése az, h csodaszép és egy csúnyácska kislánynál hülyén veszi ki magát. Mint az a kisfiú, akit a szülei elneveztek Hős Bátornak, de nála besza.ribb kisfiú az egész iskolában nem volt.
2015. jún. 11. 05:14
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha mindig a jelentéseket nézzük, akkor a legtöbb nevet kihúzhatjuk.

A Mirabelláról senkinek nem a jelentése fog eszébe jutni. Ennyi erővel senki ne adja az Orsolya nevet a lányának, mert a jelentése "kis medve", és mennyit fogják ezzel csúfolni. Ez nem olyan, mintha Ajándéknak vagy Napsugárnak nevezem el.

2015. jún. 11. 08:01
 26/26 anonim ***** válasza:
52%
Inkább élnék egy "kis medve" jelentésű névvel, mint egy "csodaszép"-pel.
2015. jún. 11. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!