A kislányotoknak adnátok a Mirabella nevet?
Figyelt kérdés
Nagyon elgondolkodtunk ezen a néven, de félek, hogy csúfolni fogják. (Akinek már mondtam mindenkinek a fogamzásgátló jutott róla az eszébe)2015. jún. 10. 10:31
11/26 anonim válasza:
Nem neked szólt kérdező! Vannak itt páran akik csak lepontozni járnak ide...
12/26 anonim válasza:
Van egy ismerős kislány, őt így hívják, és Bellának becézik. Senki nem csúfolja. Nagyon szép név, neki pl. rövid a vezetékneve, és ahhoz jól passzol
13/26 anonim válasza:
És mitől félsz pontosan, hogy biztos az ovistársainak is egyből eszébe jut a fogamzásgátló, és csúfolni fogják :D :D?
14/26 anonim válasza:
Dehogy adnám :) Én nem tudtam mondjuk,hogy van ilyen fogamzásgátló.
15/26 anonim válasza:
Nekem szappanoperásan hangzik, ezért nem adnám. Egyébként sem szeretem a túlcicomázott neveket.
Ha azonban csak a csúfolódás tart vissza, amiatt ne aggódj, a gyerekek szeretik az ilyen neveket, nekik biztos tetszeni fog, nem hiszem, hogy csúfolnák.
16/26 anonim válasza:
Én pont a Mirabella fogamzásgátlót szedem :) Így tenyleg ez jutott eszembe. Csúfolni nem hiszem, hogy fogják, mivel a gyerekek nem ismerik, felnőttek meg már csak nem csufolodnak :)
17/26 anonim válasza:
Én adnám. Jövő hónapban születik a lányunk, ő Mira lesz, nekem eszembe is jutott, hogy lehetne Mirabella, aztán úgyis Mirának lesz becézve, de az apukája nem akarja, így marad a rövid változat. Szerintem nagyon szép úgy is, hogy Mirabella :)
18/26 A kérdező kommentje:
Férfiaktól is hallottam már, hogy komolyan fogamzásgátló, pedig nem is amellett csúszott be. Úgyhogy valószínüleg keresünk más neveket is :)
2015. jún. 10. 14:09
19/26 anonim válasza:
Szép név! Nekem bejön.
a lányom Izabella lesz úgyhogy a Bella végüek szép nevek!
20/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, férjemnek kevésbé. Van egy szilvafajta is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!