Milyen nevet adtok a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
34 hetes vagyok és még mindig nincs meg a tökéletes név. :(
Ami nekem tetszik az a páromnak nem és ugyan így fordítva.
Írnátok nekem szép lányneveket?
Hátha lesz ihletem tőle...:)
Köszönöm szépen.
Szép napot.
2013. ápr. 30. 11:43
1/65 anonim válasza:
AZ én lányom Lora.:)
Ez tetszett mindkettőnknek.:)
2/65 anonim válasza:
Van már egy Kíránk. A második lányunk nyáron érkezik, ő Vivien, Zoé vagy Zsanett lesz. 27 hetes vagyok, van még időnk, de azért már jó lenne eldönteni nekünk is.
3/65 anonim válasza:
Szia.Én Biankát szerettem volna,de a párom azt nem,akkor mondom Bibiána :) Az sem így megegyeztünk a Viviánában.
4/65 anonim válasza:
Szia!
Én a kislányomnak a Csenge nevet adtam. Nagyon sokáig válogattam, kiírtam a naptárból az összes nevet, ami tetszik, aztán mindig kihúztam a listáról, ami annyira mégsem. Így a végére maradt ez az egy név. Most ha kislányt várnék, akkor Fanni lenne, vagy Hanga. De kisfiút várunk, és Dániel lesz (párom kérésére).
6/65 A kérdező kommentje:
Én is Biankát szerettem volna, de a párom nem szeretné...
Meg Dorottya ami még nagyon tetszik, de neki az sem...
2013. ápr. 30. 11:50
7/65 anonim válasza:
Nekem a Zille volt a kedvenc lánynevem, vagy a Zília,de a párom megvétózta mind2-t. Így ő is választott, Flóra lett :)
9/65 anonim válasza:
Nekünk van egy Vivien és egy Blanka nevű lányunk! :)
10/65 anonim válasza:
Kislányom Léna. Ha a tesó is csajszi lett volna akkor ő a Dorina lett volna (de Ábel lett :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!