Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen nevet adtok a kislányot...

Milyen nevet adtok a kislányotoknak?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok és még mindig nincs meg a tökéletes név. :(

Ami nekem tetszik az a páromnak nem és ugyan így fordítva.

Írnátok nekem szép lányneveket?

Hátha lesz ihletem tőle...:)

Köszönöm szépen.

Szép napot.

2013. ápr. 30. 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%
A lányunk neve: Kiara Zoé, és ha második is lány lesz akkor őt Léna Dorka lesz :)
2013. ápr. 30. 13:18
 42/65 A kérdező kommentje:

Nem is mondtam, hogy a Hanna ne lenne szép név, nagyon szép név nincs is bajom vele.

Nekünk amúgy a német jellegű vezetéknevünkhöz nem is nagyon passzolna.

Meg a statisztika is valakit érdekel van akit nem.

Valószínűleg nem véletlenül lettem könyvelő... :)

2013. ápr. 30. 13:20
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Kislányunk Johanna lett, tavaly született! Nekem tetszett meg a Léna, de férjemnek nem!
2013. ápr. 30. 13:26
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

Enyém pedig a kisfiús kérdés.:-)

Érdekes,de én is rögtön rákeresek h mennyire gyakori az adott név,és ki is van jegyzetelve,éppen azért ha van 2-3 nekünk tetsző név amik közül nehéz választani,akkor csak ránézek és egyből tudom melyik legyen a kieső.:-)

A Luca nekem is nagyon tetszett,a páromnak pedig a Lujza.:-)Inkább kiejtettük őket a békesség kedvéért.;-)

2013. ápr. 30. 13:26
 45/65 anonim ***** válasza:
49%
...és számmisztikailag még meg sem közelítetted a dolgot. Vagy igen? Már ha érdekel. :)
2013. ápr. 30. 13:59
 46/65 A kérdező kommentje:

Még nem.

Ilyet még nem is hallottam.

Elárulsz erről egy kicsit többet? :)

2013. ápr. 30. 14:24
 47/65 anonim ***** válasza:
66%
Írtad, hogy a Viktória gyakori, nekem ez nem tűnt fel, bár én az vagyok, de már 28 éve szóval nem számít bele :D Az én kislányom Jázmin lesz :)
2013. ápr. 30. 14:48
 48/65 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon is van róla információ, de hogy mit jelentenek a számok arról már találtam bővebben is dolgokat máshol, egy kis böngészéssel elég sok infot lehet szerezni azoknak, akiket érdekel. Nem bonyolult.

[link]

2013. ápr. 30. 15:05
 49/65 anonim ***** válasza:
100%

mi Léna babát várjuk nyárra :)

(szerencsére nekünk nem volt probléma a névválasztás, már évekkel ezelőtt "megszülettek" a kedvenc nevek fiúban és lányban is)

2013. ápr. 30. 16:03
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

Miléna az álom nevem már jó ideje. Tetszik még a Rebeka, Réka, Lara, Léna is.

Ismerőseim közt született idén: Lotti Gréta, Lara Zoé, és júniusra várnak Nórát.

2013. ápr. 30. 17:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!