Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen nevet adtok a kislányot...

Milyen nevet adtok a kislányotoknak?

Figyelt kérdés

34 hetes vagyok és még mindig nincs meg a tökéletes név. :(

Ami nekem tetszik az a páromnak nem és ugyan így fordítva.

Írnátok nekem szép lányneveket?

Hátha lesz ihletem tőle...:)

Köszönöm szépen.

Szép napot.

2013. ápr. 30. 11:43
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%
Mia lesz :)
2013. ápr. 30. 17:44
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy Laura Kírám és most Dorinát várunkl de én Dorkának hivom ...eddig Liza lett volna
2013. ápr. 30. 18:00
 53/65 anonim ***** válasza:
100%
A 39 hkm vagyok (akinek Csengéje van és Dánielt vár), nekem nagyon tetszik még a Bíborka is. Ha lánykám lenne, Bíborka Fanni, ez tuti. Fiú névben nem gondolkodom, mert megegyeztünk, hogy azt a párom választja. Már megbékéltem a Dániellel :)
2013. ápr. 30. 18:36
 54/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a Luca, Hanga, Johanna, Eliza, Zsófia, Lilla, Kinga név. :)
2013. ápr. 30. 21:14
 55/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Emesénk van, és Adélunk lesz. Férjem szerint ugyan nagyon komoly név az Adél, de (meg)győztem :)
2013. ápr. 30. 21:54
 56/65 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én lányomat Szófiának hívják,vagy ahogy ő mondja:Szopika :D
2013. máj. 1. 00:09
 57/65 anonim ***** válasza:

Mi ezekben a lánynevekben gondolkodtunk (vezetéknevet is figyelembe véve): Enikő, Írisz, Kála, Bereniké, Lelle, Véda. Nekem még tetszett a Villő is, de a férjemnek nagyon nem.

Idén született kislányok az ismeretségi körben: Gréta (2), Lili (2), Hanga, Dóra, Zoé, Tamara, Borbála (Bori), Zorka, Hédi, Anna.

Bölcsis csoporttárs kislánnyok: Mia, Johanna, Elza, Aliz, Csenge, Magdika (Magdolna).

A névgyakoriságon szerintem nem érdemes összeveszni, van, akinek szempont, hogy ne legyen gyakori név (pl. nálunk is számított), de van, akinél ez abszolút nem tényező a döntésnél. Minden kornak megvan a maga névdivatja. Pl. az én korosztályomban (35-40) sok az Anita, Ildikó, Renáta, Judit, Mónika, Beáta, Gabriella, Zsuzsanna, Mariann, Tímea, stb. Most ha megnézitek a statisztikákat, ezek a nevek az újszülöttek között (szinte) nincsenek benn az első 100-ban sem.

2013. máj. 1. 17:27
 58/65 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat... :)

Pár nevet előterjesztettem a páromnak. :)

Most várok, hogy ő miket talál ki.

Bár már gondolkodtam egy olyan játékon, hogy mindketten felírunk 10 nevet és ha van egyezés akkor úgy fogjuk hívni a kislányt... :)

Lehet, hogy feldobom neki... :)

2013. máj. 2. 07:36
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha végre összejön,akkor a mi kislányunkat Kamilla Viktóriának fogják hívni.A Kamilla név már 12 éves korom óta nagyon tetszik,szerencsére a férjemnek sem volt kifogása ellene,és mivel mind a 2-nek 2 neve van,ezért úgy döntöttünk nem szakítjuk meg a hagyományt.A másik név ami még nagyon tetszett a Szorina,De sajnos a férjem nagyon tiltakozott ellne.
2013. máj. 2. 13:32
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ezek vetődtek fel: Héra,Jázmin,Szaffi,Léna,Maja,Zoé.
2013. máj. 2. 23:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!