Milyen nevet adtok a kislányotoknak?
34 hetes vagyok és még mindig nincs meg a tökéletes név. :(
Ami nekem tetszik az a páromnak nem és ugyan így fordítva.
Írnátok nekem szép lányneveket?
Hátha lesz ihletem tőle...:)
Köszönöm szépen.
Szép napot.
Mi ezekben a lánynevekben gondolkodtunk (vezetéknevet is figyelembe véve): Enikő, Írisz, Kála, Bereniké, Lelle, Véda. Nekem még tetszett a Villő is, de a férjemnek nagyon nem.
Idén született kislányok az ismeretségi körben: Gréta (2), Lili (2), Hanga, Dóra, Zoé, Tamara, Borbála (Bori), Zorka, Hédi, Anna.
Bölcsis csoporttárs kislánnyok: Mia, Johanna, Elza, Aliz, Csenge, Magdika (Magdolna).
A névgyakoriságon szerintem nem érdemes összeveszni, van, akinek szempont, hogy ne legyen gyakori név (pl. nálunk is számított), de van, akinél ez abszolút nem tényező a döntésnél. Minden kornak megvan a maga névdivatja. Pl. az én korosztályomban (35-40) sok az Anita, Ildikó, Renáta, Judit, Mónika, Beáta, Gabriella, Zsuzsanna, Mariann, Tímea, stb. Most ha megnézitek a statisztikákat, ezek a nevek az újszülöttek között (szinte) nincsenek benn az első 100-ban sem.
Köszi mindenkinek a válaszokat... :)
Pár nevet előterjesztettem a páromnak. :)
Most várok, hogy ő miket talál ki.
Bár már gondolkodtam egy olyan játékon, hogy mindketten felírunk 10 nevet és ha van egyezés akkor úgy fogjuk hívni a kislányt... :)
Lehet, hogy feldobom neki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!