A kislányotoknak adnátok a Mirabella nevet?
Figyelt kérdés
Nagyon elgondolkodtunk ezen a néven, de félek, hogy csúfolni fogják. (Akinek már mondtam mindenkinek a fogamzásgátló jutott róla az eszébe)2015. jún. 10. 10:31
1/26 anonim válasza:
Nekem pl. nem jutott eszembe róla semmi.
Nekem amúgy a Mira tetszik, így hogy Mirabella nem, bár most hogy kimondtam...szóval nem is olyan rossz.
Amúgy meg minden nevet ki lehet csúfolni. Gyerekkorban úgyis találnak rá módot, felnőttként meg csak egy ostoba állat csúfolódik, azzal nem érdemes foglalkozni.
2/26 anonim válasza:
Nekem nem jutna eszembe róla a fogamzásgátló. Szerintem szép név, bár attól is függ hogy mi a vezetéknév. Nekem is tetszett egyébként, a páromnak viszont semmi se jöhetett szóba, ami "bella"-ra végződik, mert szerinte debellának csúfolnák a gyerekek. Nekem azért is tetszett, mert Mirának lehet becézni, ami nagy kedvencem. Végül mi teljesen más nevet választottunk.
3/26 anonim válasza:
Nekem sem jut róla eszembe semmi
4/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Bár nekem inkább az Anabella tetszik jobban, ha lesz még lányom, biztosan ezt a nevet kapja majd :)
5/26 anonim válasza:
És még az Amarilla is hosonló :)
7/26 anonim válasza:
Szerintem szép név. Nem ismerek ilyen nevű fogamzásgátlót és valószínűnek tartom, hogy a népesség köréből csak a nők ismerik és annak is csak x százaléka, úgyhogy szerintem ez nem olyan súlyos asszociáció, de egyébként se lenne az. Gondoljunk pl. Szilvia papírtörlő, Emese ásványvíz stb.
Ha menne a vezetéknevünkhöz én lehet, hogy adnám :)
Rövidebb, egyszerűbb vezetéknévhez jó választás lehet.
9/26 anonim válasza:
Hű, most aztán le kellett pontozni. Remélem jobb napod lesz tőle kisgyökér :)
10/26 A kérdező kommentje:
Ha nekem szólt, akkor kikérem magamnak, én mindenkinek pozitívat adtam!
2015. jún. 10. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!