Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik baba tenyleg nagyon...

Harmadik baba tenyleg nagyon megneheziti az eleted?

Figyelt kérdés

Van mar ker lanyom egy 17 honapos es egy 2,5 eves! Megint terhes lettem de a parom nem szeretne a babat! Illetve vagyik o is egy kicsire de inkabb fel azt hiszem! Azt mondja most mar olyan nagyok a gyerekek, hogy lehet veluk jonni menni es most ujra kell kezdeni egy picivel az a masik ket gyerek hatranya lenne szerinte!

A masik ok, hogy felt mert 37 eves vagyok es szerinte jol megvagyunk 4en nem akar kockaztatni semmit!

En nagyon szeretnem a kicsit de raeroltetni sem szeretnem.

A kerdesem vegul is az, hogy igaza van szerintettek vagy a harmadik baba az en koromban mar tenyleg kockazatos, illetve hatranyba kerulne a masik ket lanyunk?

Koszonom a valaszokat

2015. jún. 9. 06:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nálunk másfél-másfél év korkülönbség van a lányaim között. Az én életemet jobban megnehezítette a második gyerek érkezése. A harmadiknál már nagyon rutinos, és lazább voltam. Az első fél év elég nehéz, de azután egy kicsit mindig jobb. Most 2 éves a kicsi, nagyon jó kis csapatot alkotnak. Sok minden függ a gyerekek természetétől is. Nálunk a középső szeret egyedül lenni, nehezebb természet. A nagy, és a kicsi nagyon jól elvannak, mindig keresik egymás társaságát. Ha tudsz figyelni arra, hogy milyen egyéni igényeik vannak, akkor nem lesz gond, senki nem érzi majd magát elhanyagolva.

Az egyetlen, ami számomra nagy negatívum, hogy mivel a két nagyobb ovis, állandóan hordják haza a betegségeket, és mindenki elkapja. Az szörnyű, mikor egyszerre betegek.

Mellesleg nekem sincs segítségem, de mindent meg lehet oldani.

2015. jún. 9. 12:31
 22/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm a képeket hölgyeim. Nem vagytok elhízva, de ideje sportolni kezdenetek.
2015. jún. 9. 13:28
 23/27 A kérdező kommentje:

Nekem is a nagyobbik lanyom nagyon csupasziv gyerek es szereti a tarsasagot. A kicsi is nagyon edes es kedves de o is inkabb elvan egyedul:)

Szerintem is nagyon fognak orulni a kicsinek foleg a nagyobbik lanyom!

2015. jún. 9. 15:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!!

Nálunk 3 gyerek van , most 5.5 , 4 és 2 éves....

a két nagy között 17 hó vaN, A KICSIK Között 2 év ....

A nagyokra nem jutna kevevesebb idő, max magadra :) mi ciciztetés közbe társasoztunk, kártyáztunk, kifestőztünk a nagyokkal...magamra tényleg kevesebb jut de soha nem vagyok igénytelen...lakás renben, minen hová el tudunk menni ahova akarunk....kirándúlni minden héten megyünk...Szerintem abszolót megoldható a 3 gyerekes lét, azért annyira nem kell félni :) szerintem hátrányt nem fognak a nagyok szenvedni és ha dolgoztok a dolgon a férfi női kapcsolat sem sinyli majd meg...ugyan úgy ahogy egy gyerek melett is el lehet hidegülni, úgy több gyerek melett is lehet jó egy kapcsolat !! fel a fejjel és JÓ LESZ !!!!!!!!!!!! BÍZZ MAGADBAN !!!! a család rajtad áll, ha te hiszed akkor menni fog !!!!

2015. jún. 11. 18:19
 25/27 anonim ***** válasza:
és még annyit szerettem volna írni hogy kb semmi segítségem de megtanultunk mindent magunk megoldani...és igazán a 3. gyereknél értem anyává :) vele már minden olyan könnyen ment, mindent tudtam hogy kell, mint kell...igazán élveztem a babázást mert annyira hazai pálya lett :))))
2015. jún. 11. 18:26
 26/27 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat akkor valoszinu nekem is fog menni:)

Nagyon koszonom megegyszer a biztato szavakat!

2015. jún. 12. 07:53
 27/27 A kérdező kommentje:

Mindenkinek koszonom a valaszokat, nagyon sok erot adtak. A parom egyik nap szeretne megtartani a masik nap mar nem:( jelenleg igy allunk..anyagi reszet is emlegeti, hogy barhova elmegyunk mar harom jegy kell a gyerekeknek es attol tart emiatt nem tudunk majd annyit jonni menni..

A masik ket lanyunknak nem akar rosszat es mindent meg szeretne adni nekik. Szoval most ott tartunk, hogy atgondolja de nem szeretne:(

2015. jún. 13. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!