Harmadik baba tenyleg nagyon megneheziti az eleted?
Van mar ker lanyom egy 17 honapos es egy 2,5 eves! Megint terhes lettem de a parom nem szeretne a babat! Illetve vagyik o is egy kicsire de inkabb fel azt hiszem! Azt mondja most mar olyan nagyok a gyerekek, hogy lehet veluk jonni menni es most ujra kell kezdeni egy picivel az a masik ket gyerek hatranya lenne szerinte!
A masik ok, hogy felt mert 37 eves vagyok es szerinte jol megvagyunk 4en nem akar kockaztatni semmit!
En nagyon szeretnem a kicsit de raeroltetni sem szeretnem.
A kerdesem vegul is az, hogy igaza van szerintettek vagy a harmadik baba az en koromban mar tenyleg kockazatos, illetve hatranyba kerulne a masik ket lanyunk?
Koszonom a valaszokat
Ha nem lenne ilyen kicsi a korkülönbség a férjed is másképp látná az "újbóli babázást"! Akkor kevésbé lenne megterhelőbb, mert így szerintem is az!
A korod az egy dolog, nagyon sokan ekkor szülik az elsőt, és már annyi vizsgálat van amivel ki lehet szűrni betegségeket.
Erőltetni nem szabad semmiképp, és beszéljetek még erről/gondoljátok át alaposan.
Első vagyok. Nekem 3 van, de már nagyok. A nagyobb gond iskolás koruktól kezdődött velük. Nem csak anyagilag, de egyébként is. Eltérő természet,eltérő igények stb.
Nem elég megszülni egy gyereket, sokba kerül, mire felnőtt lesz.
A penz nem problema nalunk inkabb az amiket leirtam.
Koszonom a valaszokat nagyon szomoru vagyok de jol szeretnek donteni!
Manapság nagyon sokan szülnek még 40 fölött is, ráadásul első gyereket. A kockázat a te esetedben csak elenyészően nőtt, mint az alig idősebb testvéreknél. Szóval (szerintem) ez nem indok a féltésre, hacsak nem volt az előző terhességeidnél valami gubanc.
Biztos anyagi (bár azt írod, belefér) és idő-hátrányba kerülne a két meglévő, de ha jó testvérei lesznek egymásnak, ez később "kifizetődik".
Kérdés, hogy ő erőlteti rád az abortuszt vagy te őrá a gyereket - hiszen mindketten ott voltatok a készítésekor... Szerintem előbb döntsétek el közösen, mit bírna el kinek-kinek az értékrendje (pl. már most embernek tekintitek-e már vagy még csak sejtcsomónak).
Mindenkeppen atbeszeljuk meg megigerte! Ez adokedvezmeny szoveg ez mi? Nem is ertem!:)
Nem Magyarorszagon elunk de nem is erdekel semmi fele anyagi elony vagy ilyesmi..ez nem opcio egyaltalan
Szoval kis korkulonbseg lenne a nagy es a pici kozott ugyhogy szerintem csak az eleje lenne nehez es utana mar nagyon jo lenne nekik.
Koszonom mindenkinek a valaszat nagyon aranyosak vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!