Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik baba tenyleg nagyon...

Harmadik baba tenyleg nagyon megneheziti az eleted?

Figyelt kérdés

Van mar ker lanyom egy 17 honapos es egy 2,5 eves! Megint terhes lettem de a parom nem szeretne a babat! Illetve vagyik o is egy kicsire de inkabb fel azt hiszem! Azt mondja most mar olyan nagyok a gyerekek, hogy lehet veluk jonni menni es most ujra kell kezdeni egy picivel az a masik ket gyerek hatranya lenne szerinte!

A masik ok, hogy felt mert 37 eves vagyok es szerinte jol megvagyunk 4en nem akar kockaztatni semmit!

En nagyon szeretnem a kicsit de raeroltetni sem szeretnem.

A kerdesem vegul is az, hogy igaza van szerintettek vagy a harmadik baba az en koromban mar tenyleg kockazatos, illetve hatranyba kerulne a masik ket lanyunk?

Koszonom a valaszokat

2015. jún. 9. 06:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolso honnan tudjam? 😊

Milyen valaszok ezek?! Inkabb ne kerdeztem volna!

2015. jún. 9. 08:07
 12/27 anonim ***** válasza:
Jólvan bocsi. Te is tudod, hogy nem lenne szép azért kinyíratni, mert nektek egy kicsit kényelmetlen lenne a helyzet. Házasságban vagytok, kettő elfér, ott elfér a harmadik is.
2015. jún. 9. 08:11
 13/27 anonim ***** válasza:

34 eves vagyok. Harom eves a nagy, masfel eves a kicsi es augusztus vegen szulom a harmadikat, aki nem tervezetten jott. En is felek, sok kenyelmetlenseg lesz az elso idokben, sot ki is borultam a pozitiv teszt utan, de nem volt opcio az abortusz.

Az adokedvezmenyt azert irtak, mert harom gyerek utan itthon 99 ezer a kedvezmeny, de esetunkben ez sem jelent adomentesseget, mert akkora a ferjem bruttoja...ti merre eltek? Van valami segitseged? Sztem az abortuszt jol gondold at! Egy eletre belyeget nyomhat a lelkedre!

2015. jún. 9. 08:42
 14/27 anonim ***** válasza:
Én azt hittem teljes adómentesség jár, nem csak 99 ezer forint.
2015. jún. 9. 08:44
 15/27 A kérdező kommentje:

Semmi gond csak erzekeny vagyok! Nem a kenyelmetlensegtol felek inkabb a masik ket gyereknek szeretnek jot!

Sok helyen eltunk most Hollandiaban vagyunk es maradunk is.

Gratulalok neked a harmadik babahoz:) En is ugy gondolom egy eletre nyomot hagyna bennem az abortusz meg leirni is szornyu mert nagyon lelkis vagyok es imadom a gyerekeket.

Szoval remelem a ferjem megerto lesz es nem fogunk emiatt veszekedni!

Tenyleg koszonom a tanacsokat es jo ezt megbeszelni valakivel mert egyenlore senki nem tudja a csaladban!

2015. jún. 9. 08:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Kint mennyit kerestek úgy kb pontosan?
2015. jún. 9. 09:02
 17/27 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok,azaz mégsem mert nálunk tervezetten jön a 3. baba és apa jobban akart mint én. Szintén 37 éves vagyok és nagyok sem túl nagyok, de több lesz a korkülönbség, mint nálad,( 5 és 3 évesek lesznek mire megszületik a kicsi).

Ők már várják a kistesót és nem hiszem, hogy hátrányuk lesz ebből.

Én nem vagyok túl egészséges,de figyelek magamra, így különösebb problémám eddig nem volt. Ja és nekem sincs túl sok segítségem, de ha muszáj, akkor megoldjuk a dolgokat.

25 hetes kismama

2015. jún. 9. 09:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Koszonom a valaszod ez nagyon megnyugtato! En sem vagyok tokeletesen egeszseges de azert nem lenne gond!

Gratulalok neked :)

2015. jún. 9. 09:40
 19/27 anonim ***** válasza:
Én idősebben szültem a 3-at, viszont nagyobb volt a korkülönbség a gyerekek között. Én legfeljebb annyi gondot látok benne, ha nincs segítséged, nehéz lesz ellátni a kicsit, a picit és a legkisebbet. Nem tudom, Hollandiában milyen lehetőségek vannak, de lassan ovis korú lesz a legnagyobb, ha van ovi vagy valami olyasmi intézmény, akkor ő járhat oda, addig a másik kettővel vagy és hétvégén már ketten tudtok rájuk vigyázni. Nekem jó, hogy nagy volt a korkülönbség, mert nem kellett lesnem, hogy a nagyobbak honnan esnek le, amíg etetem a picit. Bár tanulni sem egyszerű egy ordító törpe mellett ;) Annyihátrány nyílván éri a már meglévő gyerekeket, hogy a rájuk fordított idő osztódik többfelé (amíg nem lehet azonos programot kitalálni nekik és a picit el kell látni), de ez igaz a másodiknál is.
2015. jún. 9. 10:12
 20/27 A kérdező kommentje:

Itt mar mehet a nagyobbik iskola elokeszitobe ugyhogy ezzel nem lesz gond.

A masikkal itthon tudok maradni de ha nehez mehet bolcsibe bar ezt nem szeretnem.

Nem tudom meg mi lesz de azt hiszem ha mas is megoldja mi is meg tudjuk. A lanyokkal meg ha megyunk valahova akkor a picit is lehetne vinni ez nem hiszem, hogy hatrany lenne nekik. Egyedul a szulesnel es az azt koveto egy honapban kell majd segitseg de edesanyam itt tudna velunk lenni szoval ez is megoldhato azt hiszem

2015. jún. 9. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!