Terhesség és állattartás! Kinek mi a tapasztalata, véleménye?
Van egy két éves kis testű kan kutyánk! kertes házban lakunk, ki és be jár !az én szobámba nem jön be nem alszom vele ! persze néha babusgatom , simogatom de nem puszilgatom , tehát normál körülmények között ! Mégis aggódom (mivel a lakás többi részében aktívan ott van a kutya) hogy esetleg ártalmas lehet-e a magzatra, kaphatok e tőle fertőzést? sajnos a családban volt negatív példa (a baba halva született ,az orvosok szerint egy baktérium miatt amit a kutyák hordoznak , és gondolom fertőzés utján jutott fel a babához). Érdekelnének tapasztalatok , vélemények!
21 hkm
Bármire lehet találni negatív tapasztalatot.
Nekem van egy bolognese kutyusom, néha bejön aludni, néha ölbe veszem, ilyenek.
Az állatokkal az a baj, ha macska aki toxoplazma hordozó és te még nem estél át rajta. Viszont egyes dokik szerint a fertőzések kis részét okozzák macskák, a nagyobb része általában nyers hús.
Egyébként a babahoz én nem tudom hogy juthat fel baci a kutyustól. Azok a bacik, amik eljutnak a méhbe nőgyógyászati fertőzések, állattól Függetlenek.
Ha a kutyával való foglalkozás után kezet mosol, meg az ételedre nem juthat kutyaször, akkor semmi baj sem lehet.
De eleve kizárt, hogy azért haljon meg egy amgzat, mert kutya volt az anya közelében, valószínüleg az orvosnak fogalma sem volt, mi lehet az oka és ez jutott elöször eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!