SOS 8 hetes terhes vagyok, és hirtelen el öntött a vér menszesz szerű de csak 5 percig tartott. Hivtam a dokimat de csak reggel bír fogadni. Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
#aggódom!
2015. máj. 30. 13:30
1/22 anonim válasza:
Szia menyél ügyeletre azonnal nehogy várjál reggelig.
ha valami van adnak gyógyszert és minden rendben lesz lehet csak sárgatest pótlás kell.
2/22 anonim válasza:
Én azonnal rohantam orvoshoz,de már csak a vetélést tudta megállaítani. Előző terhességemnél a 6ik héten kezdtem vérezni akkor bent tartottak "beindult szülés miatt" de csak véreztem pár órán át,nem görcsöltem stb... szerencsére az infuzió és gyógyszerek megtették hatásukat és nm lett gond.
3/22 A kérdező kommentje:
Utrogestant már szedem 5 hetes korom ota.
2015. máj. 30. 13:34
4/22 anonim válasza:
Mennyit szedsz ?
Én is szedtem 3x1 et
5/22 A kérdező kommentje:
2x2 naponta
2015. máj. 30. 13:36
6/22 anonim válasza:
Aha hát azért én biztos bemennék a kórházba,hogy nézzenek meg.
7/22 A kérdező kommentje:
Nagyon aggódom lehet hogy el fogok vetélni?
2015. máj. 30. 13:41
8/22 anonim válasza:
Sajna minden lehet ezért kéne egyből menned ha valami van még tudnak segíteni minél később mész annál biztosabb,hogy nem.
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Be megyek
2015. máj. 30. 13:47
10/22 anonim válasza:
oké drukkolok majd írd meg mit mondtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!