Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csodabent 4500 Ft-os babamozij...

Csodabent 4500 Ft-os babamozijarol van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

A honlapjukon lattam, hogy van ilyen lehetoseg a 17. hetig. Jart mar ott valaki ennek az akcionak a keretein belul?

Mennyi ideig tartott a vizsgalat?

Elegedett voltal vele?

A valaszokat elore is koszonom :)

2015. máj. 8. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:

20. héten voltam itt. Tehát többet fizettem, de te ugyanazt a szolgáltatást fogod kapni.

Ekkor mondták meg h fiú.

Fél óra. Azért tart szerintem ennyi ideig h fixen legyen lehetőség arra h ugy forduljon hogy lasd a kis arcat.

Ezenkívül (annak ellenére hogyha jol tudom ők nem orvosok) megnézik hogy minden rendben van e, végtagok, egy kicsit a belsőségeket es a kis szívét! :)

Ajándékba kaptunk a kisbabankrol egy fényképet.

Számomra nagy élmény volt!

2015. máj. 8. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én voltam ott 14 hetesen (most vagyok 34 hkm)! Ugyanezt az akciót kihasználva...hát nem igazán voltam elragadtatva. Nem töltöttük ki a fél órát, nem nézte át a szerveit, nem mért semmit, csak tippelt hogy fiú, és azt mondta h minden rendben . Rossz volt, hogy semmiféle adatot nem tudtunk meg róla. Ez a második terhességem, és minden uh-ról addig úgy jöttem ki hogy legalább 3 adat volt+súly, köldökzsinórt néztek, szívhangot, belső szerveket, magzatviz mennyiség, méhlepény stb. Ez az uh kivétel volt. Ez konkrétan babamozi! Lesz egy rövid felvételed ami babától függ hogy milyen, meg egy kép.
2015. máj. 8. 23:10
 3/5 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat :)

sejtettem, hogy ilyesmi lesz, hogy tippel valamit aztan le vagyunk tudva :(

most nem tudom foglaljak-e idopontot :(

2015. máj. 9. 07:21
 4/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok! Ha neked ennyiért ez megéri akkor foglalj időpontot...az az igazság hogy máshol 10ezer alatt nem találni 4d-t. Mi is azért mentünk oda. Első babámnál a Cleopátra Medical Centerben voltunk (Bp. Szondi utca) akkor volt éppen akciójuk és 7000-ért kaptunk egy dvd-t (30 perces), képet, leletet mindenféle mérésekkel, szívhangot néztek, köldökzsinórban az ereket, szerveit. Nagyon elégedett voltam! Ott kétszer is voltunk, csak már a honlapjukat nézve megszűnt! :(

Ami még profi hely: [link]

Itt mi a 27. héten voltunk (5D-n), igaz nem olcsó...de nagyon meg voltunk elégedve! Első gyerkőcnél még nem volt 5D, így megbeszéltük hogy nem hagyjuk ki. Ha áldoznátok 16ezret erre, akkor én mindenképp ajánlom a helyet. Mondjuk ide a terhesség későbbi szakaszában érdemes jönni, mikor már látszik a pofija (25. héttől)! :) Babám takarta magát, én a szonográfus nőci addig küzdött amíg csodás képeket nem kaptunk! Nagyon kedves volt, minden apró részletet megmutatott (még a haját is!)! :)

Tehát 4500 nem sok pénz egy babamozira, csak mi megszoktuk hogy sok infóval távozunk az uh-okról. :)

2015. máj. 9. 08:40
 5/5 A kérdező kommentje:

igazabol igy, ebben a formaban nem eri meg.

kaptam a vedonotol kuponfuzetet, abban van 7500 ftos kupon a G1be. es az rendes vizsgalat.

tervben van az 5D is, de az tenyleg csak kesobb :)

a lanyommal a 4D Genesisnel voltunk, az is nagyon jo. ott is megnezem, van-e kupon :)

megnezem a linket amit kuldtel :)

koszonom a valaszod :)

2015. máj. 9. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!