Csodabent 4500 Ft-os babamozijarol van valakinek tapasztalata?
A honlapjukon lattam, hogy van ilyen lehetoseg a 17. hetig. Jart mar ott valaki ennek az akcionak a keretein belul?
Mennyi ideig tartott a vizsgalat?
Elegedett voltal vele?
A valaszokat elore is koszonom :)
20. héten voltam itt. Tehát többet fizettem, de te ugyanazt a szolgáltatást fogod kapni.
Ekkor mondták meg h fiú.
Fél óra. Azért tart szerintem ennyi ideig h fixen legyen lehetőség arra h ugy forduljon hogy lasd a kis arcat.
Ezenkívül (annak ellenére hogyha jol tudom ők nem orvosok) megnézik hogy minden rendben van e, végtagok, egy kicsit a belsőségeket es a kis szívét! :)
Ajándékba kaptunk a kisbabankrol egy fényképet.
Számomra nagy élmény volt!
koszonom a valaszokat :)
sejtettem, hogy ilyesmi lesz, hogy tippel valamit aztan le vagyunk tudva :(
most nem tudom foglaljak-e idopontot :(
2. vagyok! Ha neked ennyiért ez megéri akkor foglalj időpontot...az az igazság hogy máshol 10ezer alatt nem találni 4d-t. Mi is azért mentünk oda. Első babámnál a Cleopátra Medical Centerben voltunk (Bp. Szondi utca) akkor volt éppen akciójuk és 7000-ért kaptunk egy dvd-t (30 perces), képet, leletet mindenféle mérésekkel, szívhangot néztek, köldökzsinórban az ereket, szerveit. Nagyon elégedett voltam! Ott kétszer is voltunk, csak már a honlapjukat nézve megszűnt! :(
Ami még profi hely: [link]
Itt mi a 27. héten voltunk (5D-n), igaz nem olcsó...de nagyon meg voltunk elégedve! Első gyerkőcnél még nem volt 5D, így megbeszéltük hogy nem hagyjuk ki. Ha áldoznátok 16ezret erre, akkor én mindenképp ajánlom a helyet. Mondjuk ide a terhesség későbbi szakaszában érdemes jönni, mikor már látszik a pofija (25. héttől)! :) Babám takarta magát, én a szonográfus nőci addig küzdött amíg csodás képeket nem kaptunk! Nagyon kedves volt, minden apró részletet megmutatott (még a haját is!)! :)
Tehát 4500 nem sok pénz egy babamozira, csak mi megszoktuk hogy sok infóval távozunk az uh-okról. :)
igazabol igy, ebben a formaban nem eri meg.
kaptam a vedonotol kuponfuzetet, abban van 7500 ftos kupon a G1be. es az rendes vizsgalat.
tervben van az 5D is, de az tenyleg csak kesobb :)
a lanyommal a 4D Genesisnel voltunk, az is nagyon jo. ott is megnezem, van-e kupon :)
megnezem a linket amit kuldtel :)
koszonom a valaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!