15 hetes kismama vagyok. Van vagy volt valakinek olyan problémája hogy a fenekébe hasogatott? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Az első babát várom, és nem csak a hasam aljába hasogat két oldalon,hanem a fenekembe is. Egy kicsit megijedtem.2015. máj. 27. 17:47
1/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Ez természetes.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Neked meddig tartott, vagy milyen erős volt?
2015. máj. 27. 17:51
3/9 anonim válasza:
Szia! 15+5napos terhes vagyok. Nekem is szokott ilyen lenni. Nem a legjobb erzes de nem hiszem, hogy gond lenne. Eb is panikolva meseltem anyumnak azt mondta ez mar csak ilyen :)
4/9 anonim válasza:
ilyen akkor van, ha a bava sulya venat byom. kesobb, ahogy egyre gyarapodok a magzat, egyre erosebb a hasogato erzes, de nem kell tole megijedni. nincs baj
5/9 anonim válasza:
14 hetes vagyok nekem ugyan ez van :/ derekam is nagyon faj ma meg tegnap este főkepp. Nagyon rossz :( es felek is volt mar veteles.
6/9 A kérdező kommentje:
De mekkora lehet egy 15 hetes 3 napos magzat, hogy képes lenne hasi vagy valamely csípő vénát nyomni? Vagy maga a méh súlya a döntő? A fundus valahol félúton lehet a köldök és a szemérem csont között. Éppen elképzelhető. Mondjuk ezen a héten kezdődött a szurkálás,hasogatás. Eddig alul feszített, ez elmúlt, örültem is neki.Aztán jött ez...
2015. máj. 27. 19:01
7/9 anonim válasza:
a poziciojan mulik. az en babom egesz ido alatt nyomta (elmulik es aztan ujra ). ne aggodj, annyira nem ijeszto a dolog. nekem a vegen olyan is volt, h kepey kozben megtorpantott a hirtelen eles gasitas, de alapcetoen ez sokkal kevwsbe kellemetlen mint pl a vizesedes meg a pici legszomj meg amikor a labaival a bordaidon citerazik :-). a terhesseg szeribtem tipikusan az az allapot, amit szokni kell. nincs ket egyforma, szep lassan megszokod a te sajat egyedi tuneteidet es az ido elorealadtaval nar kevesbe ijeszt majd meg. nekem amugy a dokim mondta, h venat nyom es hogy nyugpdjak meg, mett ha mos nyomja, hat vegig fogja, mert bagyon vekony alkatu vagyok. igy is lett.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm amit írtál, tényleg megnyugtatólag hatott. Hát az ember már csak ilyen,ha nem tudod hogy mit kell érezni, akkor még a kis dolgoktól is megijedsz. :)
2015. máj. 28. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!