7 hetes kismama vagyok és duphastont szedek, mostmár ugye nem lehet baj?
Előzőleg volt egy 4 hetes vetélésem. Emiatt írta fel a dr a duphastont mellette még iszom a palástfű teát.
Pénteken voltam uh-n 7 mm a baba és volt szívhang is. Tudom h nagy biztonsággal csak 12. hét után lehetek nyugodt,de mondanátok nekem bíztató dolgokat? Annyira már nem aggódóm mint pl két hete de azért bennem van a félsz.Esetleg valakinek pozitiv tapasztalat van?
Pozitív tapasztalat: egészséges gyereket szültem több heti barnázás után, pedig paráztam végig. Én a 12. héten sem nyugodtam meg, mert utána is tartott..
Nyugodt meg akkor lehetsz amikor megszületett és azt mondják, h gratulálunk, sajnos baj mindig történhet, de tény, hogy a magzat 12 hetes kora után sokkal kisebb az esély (terhesség 14.hete..)
Szia!
Én is duphastont szedek, azért mert inszemes a baba. pont 7 hetes vagyok én is. Te nem vagy rosszul a duphastontól? Nekem iszonyú sok a savam tőle és egész nap hányingerem van. Átérzem a helyzeted, én is nagyon várom, hogy kézben tarthassam a picit. Boldog babavárást Neked!
Köszönöm a válaszokat!
Nekem nincs panaszom,vagy legalábbis nem annak tudom be,alapból hányingerem van,bár nem akarom elkiabálni mert egy ideje nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!