Most engedtek haza a korházbol. Vérzéssel kerültem be. Kaptam duphastont, de nem monták mire csak, hogy szedjem. Mire van? 5 hetes kismama vagyok.
szia,
Ez egy sárgatest hormon, ami arra szolgál, hogy táplálja a babát, segítse a beágyazódás, azáltal hogy vastagítja a méhnyálkahártyát..
Tehát segít megtartani a terhességet. :D
Gratula a babához
Szia!
A Duphaston ösztrogént,vagyis női nemi hormont tartalmaz.Általában kismamáknak azért adják ,hogy úgymond megerősödhessen a terhessége.Remélem érted mire gondolok.A te esetedben a vérzésre kaptad,hogy nehogy elvetélj.Én is szedtem az első 1 hónapban,mivel nagyon nehezen estem teherbe,és az 5. héten elkezdtem elég erősen barnázni,és nem szerettük volna,ha nem marad meg.Ezért a doki felírta.De mostmár minden rendben. Remélem,neked is segít a gyógyszer.Boldog babavárást!
15 hetes pocakos
szia! Kaptam én is Duphastont, csináltak vizeletből bHCG-t, meg majd hétfőn is lesz még egy BHCG és a két eredményt összehasonlitják hogy nővekszik -e a mennyisége... ha nem, akkor sajnos korai vetélés, ha pedig nől akkor van még remény. 4 napig véreztem. 1. és 4. napon kevésbé, de a két középső napon igencsak bővebb volt. Nem tudom még mi lesz, hétfőn tudok többet, megirom majd.
Te is ird meg nekem légyszi hogy mi volt. KÖszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!