Más is jobban igényli a törődést?
Figyelt kérdés
Párom nem érti,hogy mi van velem mostanában. Sokszor érezteti velem, hogy szerinte csak rájátszok és nem a terhesség miatt vagyok bújósabb. Soha nem szerettem az "agyon" simogatást,ölelgetést,de most valahogy megnőtt az igényem arra, hogy többször érezzem a párom szeretetét. Én vagyok a hülye vagy más is van így?2010. febr. 26. 12:03
1/4 anonim válasza:
A hormonoktól van így. Az én párom se értette, azt hitte, megbolondultam:)
Nem vagy hülye, magyarázd el a párodnak, hogy a hormonok ilyen viccesek tudnak lenni, úgyhogy ne törődjön vele, ne bosszankodjon, hanem ölelgessen és szeretgessen, akármilyen voltál korábban:)
Jó babavárást!
ҝ
2/4 anonim válasza:
én is pont ma nyitottam egy kérdést emiatt, mert nekem is azt hiszi a férjem hogy megjátszom a hisztiket :-/
de akkor ezt a kérdést és választ is kinoymtatom neki????
3/4 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok..bár a párom nagyon örül, mert ő nagyon igényli a bújást..bár a kirohanásaimnak nem igazán örül:\Főleg amikor éjszaka hazajön a melóból és én egy fél óráig sírógörcsben vagyok, mert már biztosan nem szeret:D...
4/4 anonim válasza:
húúú nagyon ilyen voltam.
Alig vártam, hogy hazaérjen a párom és sokszor mikor fáradt volt elkezdtem hisztizni, hogy ugyan foglalkozon már velem:)
Megszültem, elmúlt!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!