Terhesség mellett szabad felemelnem az első gyermekem? Most 10kg és igényli hogy felvegyem, vigyem. Most 9hetes terhes vagyok.
nem értek hozzá, de szerintem nem nagyon :( Bár elég megvalósíthatatlan. Azért próbáld meg úgy emlni, hogy nem lehajolsz, hanem kicsit leguggolsz, és a pocid próbáld nem megeröltetni. Nekem 2 kg. krumploit is tilos volt felemelnem :(
34h km
Muszáj emelgetned:) nem lesz semmi bajotok:)
35 hetes + 23 hós (12.5kg)
Látod, eltérőek a vélemények, mert mindenkinél más.
Neked kell(ene) érezni, bírod-e, de sajnos inkább csak utólag derül ki. Jobb óvatosnak lenni, de van, aki nem bírja, és vetélést vagy koraszülést okoz, van, aki pedig végig cipekedik, gyereket vagy mást.
Próbáld ne cipelni, ha megteheted!
Vigyázz magadra, magatokra :)
Hajlam kérdése a dolog. Valaki végig "cipel" egész terhessége alatt és van akinem a kicsi is megárt. Én idejében leszoktattam a gyerekem et arról, hogy ölbe kéreszkedjen, a pelenkázást az ágyon oldom meg, ahova maga mászik fel. És megtanult bemászni a gyerekülésbe és az etetőszéket is lecseréltük kisasztallá, kisszékké.Egyetlen dolog maradt, amit nem tudtam kikerülni: a bevásárlókocsiba beültetni: de a 27 héten elkezdett nyílni a méhszájam, ezért mostmár oda sem ültetem be, hanem rohangálok utána a boltban. Ez van.
Amúgy 2,5 éves és 13 kg.
29 hetes km
Köszönöm a válaszokat!Birom vinni,nem érzem hogy gond lenne,csak mindenki mondja,hogy ne emelgessek.
Bár amikor a férjemmel együtt voltunk,2alkalommal,akkor utána 2cseppnyi barnás folyásom volt,ezért most kerüljük a dolgot.De egyik nap meg csak úgy volt megint ilyen barnás folyásom,pedig pont nem is cipeltem.Remélem nem lesz baj.Az orvosnak mindenképp szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!