Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
23éves vagyok, nem védekeztünk a párommal. Az utolsó menstruációm 04.23volt.maj.11-17ig volt peteérésem,akkor is együtt voltunk, 21.én kellet volna hogy meg jöjjön, holnap lesz 6napja hogy késik. De van hogy görcsöl a hasam mint ha meg akarna jönni és semmi...2015. máj. 26. 23:30
11/16 anonim válasza:
Így,hogy màr 6 napja késik bármelyik teszt kimutatja nappal is.
12/16 anonim válasza:
Végülis ha anyagi gondok nincsenek és ő is akarja már annyira nagyon fiatalok nem is vagytok, végülis 20-30 éve még az volt a teljesen elfogadott ha valaki 18 évesen már szült akkor a 23 ugyan már csak ne legyen kevés.
13/16 A kérdező kommentje:
Nah megjöttem, :) meg van a teszt, de azt ajanlották hogy az első vizeletnél:/ugy hogy nyilván varok reggelig. Nagypn izgulok:$$$
2015. máj. 27. 14:33
14/16 anonim válasza:
Na teszteltél?
Ja a hányinger meg nem biztos hogy halucináció. mi most várjuk a második babánkat. Együttlétek utan 2-3 nappal szédülés hányinger rámjött,kávét nem tudtam meginni,hasfájás. Akkor tudtam már hogy nem vagyok egyedül. Ritka,de vannak nők akik már a beágyazódást is megérzik.
15/16 anonim válasza:
Jó ez az oldal! Úgy imádom, hogy naponta minimum három valaki miatt izgulhatok, hogy vajon terhes-e?
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) megcsinaltam a tesztet, még ki se mutatta de meg jött közbe, a teszt is negativ. KICSIT most csalódott vagyok :(
2015. máj. 28. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!