Milyen krémet írt fel az orvosotok aranyérre?
Figyelt kérdés
Használja valaki az Aurobin kenőcsöt? A nőgyógyászom azt mondta inkább ezt használjam,ne a Varázsdió krémet. A betegtájékoztatón viszont nem nagyon ajánlják terhesség alatt(az első 3 hónapon már rég túl vagyok).2010. febr. 26. 09:30
1/6 anonim válasza:
Szia!Én ezt tudom neked ajánlani.Nekem a gyógyszertárba ezt adták és ezt használhatom.Hemorid.24hetes km
2/6 anonim válasza:
Nekem épp a Varázsdió jött be...az orvosom ajánlotta. 1 hét alatt rendbe hozott és szülés alatt/után se jött ki újra, pedig már elég nagy, fájdalmas volt. Az, hogy nem ajánlják a gyógyszereket terhesség alatt, nem mindig jelenti azt, hogy biztosan árt. Inkább csak arról van szó, hogy nincsenek pontos adatok arról, hogyan is hat a kismamára, a babára...próbálják kikerülni az esetleges kártérítési követeléseket... Szinte minden gyógyszeren rajta van, hogy terhesség alatt a használat megfontolás tárgya.
3/6 anonim válasza:
Nekem a spertit ajánlották,akkor voltam 14hetes,ezt nyugodtan lehet terheseknek is!Pár nap alatt helyrehozta nekem,de itt olvastam már hogy nem mindenkinek használ,de ki kell próbálni,lehet éppen neked is fog:)(16h)
4/6 anonim válasza:
Nekem is a spertit mondta a dokim.
Először csak a krémet használtam,aztán így a vége fele jobban kijött és most már a kúpot is nekem bevált.
39 hetes kismama.
5/6 anonim válasza:
Szia! Kismamáktól hallottam, és a védőnőm is megerőítette, hogy az FLP (Foreve), ajakápolója, nagyon hatékony, aranyérre. Be is szereztem, eddig még nem kellett használnom. Viszont a kisbaba börproblémáira is jó lehet.
Ha nincs Flp-s ismerősöd/kártyád, szívesen segítek.
Üdv.
6/6 anonim válasza:
Nekem detralexet kellett szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!