Bepanten jó kezdődő, panaszmentes aranyérre?
Hát, nem akarlak szomorítani, a Bephanten max arra jó, hogy benyúlsz székelés előtt, és bekened, így könnyebben áthalad a széklet, és talán kevesebb lesz a további erőlködés.
De 38 hetesen még az aranyérkenőcs sem visz nagyon előre.
Ha eddig soha nem volt ilyen panaszod, akkor az várható, hogy szüléskor még rosszabb lesz, mint most, de utána szépen visszarendeződik.
Ha eddig is voltak problémáid, úgy járhatsz, mint én, hamarosan megyek gyűrűzésre...
Első vagyok, még pár dolog eszembe jutott:
A Sperti kúpot biztosan használhatod, az halolajból van, semmi káros anyag nincs benne, az más kérdés, hogy használ-e majd...
Viszont a témának egy picit utána olvashatsz még, mert a vérzést nem aranyér okozza, hanem végbélrepedés (bár a kettő járhat együtt is), a viszketést pedig gombás fertőzés okozza, úgyhogy az jó, ha Neked nem viszket! :o)
Nem mindegy, hogy belső vagy külső. Ha nem tudod, akkor a Sperti kúp+krém jó lehet, bár trombotizált belső aranyérre a proktológus nekem csak Alsol kenőcsöt adott + egy tanácsot, hogy minden wc-zés után (pisi után is) kenjem. 2 hét alatt eltűnt, szerencsére...
jó egészséget!
39h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!