SOS! Aranyérre szeretnék gyors megoldást kapni!?
Sajnos hatásos megoldás nem nagyon van. Kerüld a további erőlködést. Nekem a férjem beöntést csinált minden nap, így kínlódni nem kellett a széklettel legalább.
Még a kamilla teás borogatással lehet próbálkozni.
Szüléskor valószínűleg romlik a helyzet, aztán utána kezd szép lassan javulni.
Mindenkivel együtt érzek!
Kétszer szültem, most hamarosan megyek gyűrűzésre, még a harmadik bevállalása előtt, mert rendbe kell tenni... :o/
Ha előtte soha nem volt problémád ezzel, akkor valószínűleg teljesen visszahúzódik majd (lehet használni Sperti kúpot, vagy elmész proktológushoz, aki speci dolgot ír fel)
Kedves második, ha előtte is gondod volt, akkor hasonló úton jársz mint én... :o(
Azért ne adjátok fel, a baba kárpótol!! :o)
Én is így vagyok vele, nekem pár hete jött ki, vérzett is, elküldött a háziorvos a sebészetre, ott felírtak Aurobin krémet. Azt mondta a doki, hogy valószínű, hogy ezzel megyek szülni, de a vérzés és a fájdalom elmúlik. Úgy is lett. Sőt, mondhatom azt is, hogy valamivel kisebb is lett.. :-) Ha előtte nem volt, akkor talán vissza is megy szülés után, mint ahogy hallottam és írták előttem is. Kamillás ülőfürdőt próbáld ki! Ja, és szerintem menj el mindenképp dokihoz!
Kitartást! :-)
40+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!