Durva rosszullétekre tudtok megoldást?
8hkm vagyok, és napról napra minden egyre rosszabb... már a boltig nem tudok lemenni, dolgozni 3 hete képtelen vagyok emiatt. Semmi sem marad meg bennem, sem a víz/tea, sem a házt. keksz/ropi. Éhes vagyok és szomjas, de nem merek enni sem meg inni sem. Magne B6-tal próbálkoztam, de az is visszajött. Ami tegnap még hatékony volt, ma már nem ér semmit.
Segítsetek, nem bírom tovább!
Túlélni, várni a végét. Sajnos van olyan, amikor semmi sem segít :(
Én a 20. hét végéig voltam ennyire rosszul, 8 kilót fogytam ez alatt.
Próbálkozzál, és egyél meg mindent, amit nem találsz hényingerkeltőnek. Én pl bolt, hogy napokig kólát és popcorn ettem. Egészségtelen, de a semminél jobb. Mert visszajött a víz.
Kitartás, nagyon együttérzek! :(
Salvus víz, ocsmány íze van, de egyből helyrerak mindent odabent.
Én előtte megkajáltam, kihánytam újra ettem.
Salvus vízzel pedig minden oké volt, némi émelygés maradt, de bőven kibírható volt.
Coopban vettem.
ne haragudj, hogy rémisztgetlek, de ha nagyon durva a helyzet akkor orvoshoz menj el.
nekem a hip natalos kisüveges ital jött be.
Ha a víz se marad bent, akkor orvos, egyébként nálam a rosszullétkor 2 Torecan drazsé, és pár csepp Carmol csepp közvetlenül a nyelvemre volt a megoldás... Tarts ki, el fog múlni.
18 hkm
Köszönöm a válaszokat. Igen, a kórházat szeretném elkerülni. Most kicsit jobb, kb fél órája ettem rozskenyeret, az lent maradt.
A Carmol cseppet ismerem, de mióta állapotos vagyok, nem bírom a szagát. :( Holnap megpróbálom ezt a Salvus vizet is, de ha nem használ, marad a kórház sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!