Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A céges laptopot vissza kell...

A céges laptopot vissza kell majd adnom vajon, ha eljövök terhesség miatt táppénzre majd szülésire?

Figyelt kérdés
Valaki volt hasonló helyzetben? Vissza kell adni ilyenkor a dolgokat?
2015. máj. 25. 11:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk volt aki nem adta le és fél év múlva leltárnál kiderült, hogy hiányzik aztán akkor azt mondta h ellopták és amikor rákérdeztek, hogy miért nem tett feljelentést lopás miatt, akkor csak sunnyogott, vszeg nem lopták el, csak kamuzott. Nem is vették vissza, amikor jött volna vissza dolgozni, ahogy lehetett kirúgták.

Amúgy az se volt valami értékes laptop, csak a megbízhatóság ugye erősen kétségessé vált. Szerintem nem éri megtartani és a munkádat kockáztatni vele. Kérdezz rá egyenesen a főnöködnél, hogy le kell-e adnod, lehetőleg emailben kérdezd, hogy később ha vita lenne, tudd igazolni, hogy a főnök adott engedélyt, hogy hazavidd.

2015. máj. 25. 21:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván nem úgy gondoltam én se, hogy csak úgy lenyúlom :P Mondjuk szeirntem nem fogom felhozni, ha majd kell valakinek, szóljanak :) Lehet meg is feledkeznek róla.
2015. máj. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!