Azt szeretném megtudni hogy az uh-n a petezsák mérete alapján ami 18mm kb hány napja estem teherbe mert a dokit hiába kérdeztem ő azt felelte hogy a jóisten tudja hát de mégis lehetne tudni hogy 10 napja vagy 20 szerintem
2015. máj. 23. 13:27
1/10 anonim válasza:
utolsó mensitől számolják. mivel a peteérés általában 2 héttel a mesi után van, így feltehetőleg 4 hete volt az aktus. de tényleg nem igen lehet megmondani, már ott elcsúszik, hogy a beágyazódás nem egy fix óra, hanem 7-10, akár 12 nap is lehet...
2015. máj. 23. 13:30
2/10 A kérdező kommentje:
május 13-án voltam uh-n és ott mondták hogy 6-hetes vagyok a petezsák mérete alapján szóval nem a mensit nézték mert akkor már 8 hetes lennék,csak arra lennék kíváncsi hogy ez április melyik időszakában foganhatott a baba mert a doki mondta hogy bármikor de csak van valami ahonnan vissza lehet számolni másnem a méretek alapján
2015. máj. 23. 13:34
3/10 anonim válasza:
Ez miért olyan fontos? Doki azt mondta, h 6 hetes vagy. Akkor fogadd el, hogy ennyi. Vagy kétséges az apa?
2015. máj. 23. 13:49
4/10 anonim válasza:
Ez alapján számolod ki, hogy ki az apja?
Mert ha nem, akkor teljesen mindegy. Nők millióinak jó a menszesz alapján számolás, neked miért nem?
2015. máj. 23. 14:07
5/10 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, a doki meghatározta ,innentől így fog számolni.A lényeg,hogy minden rendben a babával.
2015. máj. 23. 14:16
6/10 anonim válasza:
A 18 mm-es petezsak kb. 6 - 6 es fel hetes terhessegre jellemzo, tehat 4 - 4 es fel hettel korabban volt az ovu.
Nem lehet ennel pontosabban megallapitani a terhesseg korat. Es akkor vegyuk meg hozza, hogy lehet meg par nap difi is, mert nem minden petezsak a tankonyv szerinti utemben no.
Es a hab a tortan, hogy ezzel csak az ovut idejere lehet ngyjabol saccolni. De hogy a baba aznap, vagy az elozo 4 napon tortent egyuttletek melyikebol fogant, lehetetlen megallapitani, hacsak nem egyetlen aktus volt abban a +/- 1 hetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!