Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesség, hogyan...

6 hetes terhesség, hogyan kell számolni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy az uh-n a petezsák mérete alapján ami 18mm kb hány napja estem teherbe mert a dokit hiába kérdeztem ő azt felelte hogy a jóisten tudja hát de mégis lehetne tudni hogy 10 napja vagy 20 szerintem
2015. máj. 23. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
utolsó mensitől számolják. mivel a peteérés általában 2 héttel a mesi után van, így feltehetőleg 4 hete volt az aktus. de tényleg nem igen lehet megmondani, már ott elcsúszik, hogy a beágyazódás nem egy fix óra, hanem 7-10, akár 12 nap is lehet...
2015. máj. 23. 13:30
 2/10 A kérdező kommentje:
május 13-án voltam uh-n és ott mondták hogy 6-hetes vagyok a petezsák mérete alapján szóval nem a mensit nézték mert akkor már 8 hetes lennék,csak arra lennék kíváncsi hogy ez április melyik időszakában foganhatott a baba mert a doki mondta hogy bármikor de csak van valami ahonnan vissza lehet számolni másnem a méretek alapján
2015. máj. 23. 13:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez miért olyan fontos? Doki azt mondta, h 6 hetes vagy. Akkor fogadd el, hogy ennyi. Vagy kétséges az apa?
2015. máj. 23. 13:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján számolod ki, hogy ki az apja?

Mert ha nem, akkor teljesen mindegy. Nők millióinak jó a menszesz alapján számolás, neked miért nem?

2015. máj. 23. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Igazából teljesen mindegy, a doki meghatározta ,innentől így fog számolni.A lényeg,hogy minden rendben a babával.
2015. máj. 23. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:

A 18 mm-es petezsak kb. 6 - 6 es fel hetes terhessegre jellemzo, tehat 4 - 4 es fel hettel korabban volt az ovu.

Nem lehet ennel pontosabban megallapitani a terhesseg korat. Es akkor vegyuk meg hozza, hogy lehet meg par nap difi is, mert nem minden petezsak a tankonyv szerinti utemben no.

Es a hab a tortan, hogy ezzel csak az ovut idejere lehet ngyjabol saccolni. De hogy a baba aznap, vagy az elozo 4 napon tortent egyuttletek melyikebol fogant, lehetetlen megallapitani, hacsak nem egyetlen aktus volt abban a +/- 1 hetben.

2015. máj. 23. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez alapján számolva: [link]

18 mm » 18 nap+4 hét=6+2 hét, tehát május 13-hot képest nagyjából 32 napja történhetett a fogantatás, tehát április 11 körül.

2015. máj. 23. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:

mensi alapján 8 hetes lennél, az uh meg közel 2 hete 6 hetest állapított meg.

nem azért, hogy kötekedjek, de ezek szerint 8 hetes vagy, hisz az előző uh után nem állt meg az idő :O

2015. máj. 23. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem kerek 6 hetesen volt 18 mm a petezsák. Embrió mérete szerint kicsit le volt maradva de pár héten belül behozta.
2015. máj. 23. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem 6+2 hetesen volt 18mm a petezsák. Okt. 12-én volt az utolsó mensim, okt. 28-i együttlétből jött össze a baba. 30 napos ciklussal.
2015. máj. 24. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!