Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhesen még mindig...

8 hetes terhesen még mindig halvány a tesztem! Mi lehet ez? Valami baj van?

Figyelt kérdés
Az előző két gyerekemnél nem voltak nagyon terhességi tüneteim, csak a fáradékonyság. Most sincsen semmi különös. Elvileg már 8 hetes vagyok, a 4. héten csináltam először tesztet, halvány lett. Most a napokban újra csináltam, reménykedve egy határozott eredményben, de ugyanolyan halvány a második csík. Nem tudom, mi lehet. Orvoshoz a jövő héten mennék először. Félek, nehogy méhen kívüli terhesség legyen.

2015. máj. 22. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Esetleg elszámoltad vagy méhen kívuli terhesség,vagy elhalt a magzat.

Akkor szokott ez lenni,hogy nem erősödik

2015. máj. 22. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Képet tudsz feltenni? Nekem egy hétig volt iszonyú halvány, nem akart erősödni. Most iszonyú erős a csík. 6 hetes kismami
2015. máj. 22. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs okod az aggodalomra. Lehet,hogy egyszerűen csak kevesebb a hcg a szervezetben és emiatt halvány. Ha elhalt ugyanúgy kimutatja,mert idő kell,hogy kiürüljön a szervezetedből a hcg. Gond akkor van,ha halványodik vagy el is tűnik,de akkor észreveszed,hogy elvetéltél,mert ahogy kiürül az vérzéssel és görcsökkel jár. Tapasztalat.
2015. máj. 22. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet elhalt terhesség de lehet csak a vizeletedben nem választódik ki valamiért, bár ez azért elég ritka eset, szépen erősödni szokott, még ha lassan is. De csak találgatni tudunk addig, amíg nem lát orvos.
2015. máj. 22. 21:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Milyen fajtával teszteltél? Mert nekem is ugyanez a bajom, én még csak 5+5 vagyok, 10 napja teszteltem és semmit sem erősödött...x epil-t használtam.
2015. máj. 22. 21:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező meg mutatod a teszted???
2015. máj. 23. 10:16
 7/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

[link]

[link]

Hát ilyen...az előző teszt is kb. ilyen volt, talán egy nagyon kicsit halványabb. Szerintem megvan a baba, mert nem görcsölök és nem vérzek. Csak attól félek, hogy ha méhen kívüli, akkor már rég orvoshoz kellett volna mennem!

Köszi a válaszokat!

2015. máj. 23. 12:51
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt méhen kívüli terhességem, ilyenkorra már kiderült volna ha az vagy, hatalmas fájdalommal jár.

Szerintem nincs baj, csíkos a teszted és kész. Inkább csak a teszt nem jó minőségű, az a baj.

2015. máj. 23. 14:28
 9/13 anonim ***** válasza:
3-as vagyok,még mindig ugyanaz a véleményem,hogy semmi gond. Nekem sokkal halványabb volt és mégis holnapra várom a kicsit. Ha méhen kívüli lenne már valószínű fetrengenél a fájdalomtól és lázas lennél,bár kinek,hogy jön elő. Szóval nyugi. :)
2015. máj. 23. 17:17
 10/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat, megnyugtattatok! A férjemnek is felolvastam! :) Lehet, hogy tényleg a teszt rossz minőségű. Csináltam egyet azóta reggel is, meg egyet nap közben is, ugyanolyan halvány mindkettő, pedig a reggelinek csak erősebbnek kellene lenni. Szerintem ez a teszt ennyit tud!

Na mindegy, szerdán megyek dokihoz, már nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre!

2015. máj. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!