Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2-3 hónapon belül szeretnék...

2-3 hónapon belül szeretnék teherbe esni, és eddig még nem oltattam be magam H1N1 elleni védőoltással. Szerintetek most még be kell adatni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 15:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A legutolsó válaszolóval én is egyetértek!

26 hetes (beoltott) kismama

2010. febr. 25. 17:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Én adtam az orvosom véleményére, és nem oltattam magam.
2010. febr. 25. 17:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia!Én most 20 hetes vagyok!És amikor minden hangos volt ettől,akkor voltam 10-12 hetes!Akkor nem mertem oltatni!DE ha akkor csak terveztem volna a teherbeesést akkor biztos oltattam volna!Szerintem ha már egyszer felmerült benned a kérdés akkor oltass!!!Abból nem lesz bajod!De ha nem oltatsz és véletlenül mégis elkapod,azt nem fogod magadnak megbocsájtani!
2010. febr. 25. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Oltasd be magad!!!! Tavasszal újabb járvány várható az okosok szerint.
2010. febr. 25. 17:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a védőnőmet kérdeztem meg erröl,és azt mondta,hogy ne oltassak.Legalábbis szerinte.Mert ha az orvostudomány sem ért egyet az oltást illetően,valaki javasolja valaki nem,akkor az már régen bukott ügy.

8 hetes km

2010. febr. 25. 18:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

én ma oltattam be magamat, igaz még nem vagyok állapotos, de 1-2 hónap múlva belevágunk. Nekem azt mondták, ma h ez az oltás most kb.októberig véd, és ha lesz újabb ellenanyag, mert a vírus változik és nem állandó akkor is be kell oltatnom magam, h védett legyek.

Én a hagyományosat is kértem de azt még decemberben, nem is volt semmi bajom az előző évekhez képest amikor eszembe sem jutott oltatni!

Amúgy azt mondta még a dr., h szerinte lesz még járvány ha jön az enyhébb idő!

2010. febr. 25. 19:52
 17/19 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok,eddig sem oltattam,eztán sem fogok!Az egész csak fel volt fújva!De mindenki maga dönt!
2010. febr. 25. 20:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Idei szezonban jó sok mindent elolvastam az H1N1 víruról, de nem Mo.-n élek. Az óvodában leírták mi a különbség a megfázás és flu között: úgy is mint terjedés, jelek és védekezés. Nagyon egyszerűen megoldható a védelem a napi többszöri kézmosással mert így terjed az aljas szemétláda. Nem kell antibakteriális szappan mert attól -én pl.- csak ekcémás leszel.

A főnököm szerint rajtunk végigsöpört a vírus miután tavaly hazajöttek mexikóból. Én is elkaptam, kifeküdtük.

Tegnap óta tudom, babás vagyok. Minden nap tömött metrón utazom. Beoltatom magam? Nem. Idei volt az első tél, hogy nem lettem ágyhoz vágott beteg egy hétre. Mostam a kezem és mindig van nállam kézfertőtlenítő valamilyen formában. ...ja és gyerekekkel foglalkozom. Azok aztán köpködik az emberre amit csak lehet....ja és szedem a terhesvitamint hónapok óta.

2010. febr. 26. 03:34
 19/19 anonim ***** válasza:
nemm oltattam és nem is fogok.főleg most h már lecsengett ez az egész vírus dolog.és valamelyik nap volt a híradóban h őszig nem is várható újabb járvány.
2010. febr. 28. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!