Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok. Kirúgha...

6 hetes terhes vagyok. Kirúghatnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem vagyok jóba a főnökömmel es ha megtudja hogy táppénzre akarok menni kirúghat? Egy éve dolgozom es határozatlan idejü munkaszerződésem van.
2015. máj. 21. 15:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
7-es. a kérdés nyilván jogi megközelítésre vonatkozott, így a helyes válasz rá: nem, mert ez esetben a munkaügyi bíróság előtt felelhet a munkáltató. Más kérdés, hogy a dolgozók többségének fogalma sincs a jogairól, és nincs benne kurázsi.
2015. máj. 21. 18:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak pontosan igaza van. Az a baj itthon hogy sok ember nincsen tisztában az alapvető jogairól. Nekem se volt, sajnos, de most utána néztem és bizony ha még tudok megyek a munkaügyi bíróságra.

Amennyiben kirúg a munkáltatód neked is ezt javaslom! Hisz azért is tesznek meg mindent az emberrel mert itt mindenki annyiban hagy mindent és nincsen kellő tudása ahhoz hogy mikor fordulhat bírósághoz.

2015. máj. 22. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!