Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! Lesz ebből valami,...

S. O. S! Lesz ebből valami, vagy csak kínlódok?

Figyelt kérdés
36 hetet betöltöttem, méhszájam egy ujjnyira volt nyitva az utolsó vizsgálaton. Tegnap este óta elég sokat keményedik a hasam, főleg este, éjszaka aludtam, annyira nem vettem észre. Most viszont iszonyatosan görcsöl, már nem is mondanám, hogy keményedik, inkább olyan rohadtul kellemetlen érzés, szétfeszít az egész hasam alja, a derekam leszakad, folyik rólam a víz. Szerintetek csak nyílik a méhszáj, vagy lesz valami ebből?
2010. febr. 25. 12:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia! Ma egy kicsit jobban vagyok, tegnap pedig megint nagyon sokat görcsöltem, este már 5 perces jóslóim is voltak, de aztán megint nem lett belőle semmi. A babám is újra beindult. Uh-on minden oké volt, még nincs is lenn nagyon a feje, magzatvízem normális mennyiségű, méhlepény jól táplál. 10 nappal nagyobbra mérte a doki, most 3 kiló a becsült súlya. Úgyhogy akár jöhetne is, 56 kilóval elég lenne megszülni, ha tényleg ekkora. A jóslókra azt mondta, hogy már nem gond ha jönnek. Szerdán megyek az első NST-re, akkor meg is vizsgál, most az nem volt. Nem tudom, néha nagyon úgy érzem, hogy majd még úgy kell megindítani.... :))) Hát majd meglátjuk. Irj ám mindenképpen, hogy veled mizu!
2010. febr. 27. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztatásként annyi, hogy a babád kilói miatt ne aggódj, mert a fejkörfogat számít leginkább, és esetleg a vállszélesség, bár azt ügyesen összehúzzák a picik, hogy jobban kiférjenek...

Kitartást, már közel van!

Próbálj pihenni, amennyit csak tudsz, és ellazulni, nem görcsölni azon, hogy "mikor lesz már"! (Bár tudom hogy ez nehéz, én vagyok a vörösboros... :o)

Jó szülést!

2010. febr. 27. 14:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hát pont igy próbálom felfogni ahogy te írtad.Amikor jól vagyok, akkor könnyű is igy hozzáállni a dolgokhoz, de amikor minden nyügöm kijön, akkor meg alig várom, hogy meglegyen. De tudom, siettetni nem lehet, ezért csak türelmesen várom a nagy napot! A BPD: 94 mm volt tegnap, hát remélem, hogy nem lesz gond és könnyen kibújuk a pici fiam. A doki szerint se a súly számít egyébként. Majd megírom, ha meglesz a baba. :))
2010. febr. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!