S. O. S! Lesz ebből valami, vagy csak kínlódok?
Figyelt kérdés
36 hetet betöltöttem, méhszájam egy ujjnyira volt nyitva az utolsó vizsgálaton. Tegnap este óta elég sokat keményedik a hasam, főleg este, éjszaka aludtam, annyira nem vettem észre. Most viszont iszonyatosan görcsöl, már nem is mondanám, hogy keményedik, inkább olyan rohadtul kellemetlen érzés, szétfeszít az egész hasam alja, a derekam leszakad, folyik rólam a víz. Szerintetek csak nyílik a méhszáj, vagy lesz valami ebből?2010. febr. 25. 12:47
11/13 A kérdező kommentje:
Szia! Ma egy kicsit jobban vagyok, tegnap pedig megint nagyon sokat görcsöltem, este már 5 perces jóslóim is voltak, de aztán megint nem lett belőle semmi. A babám is újra beindult. Uh-on minden oké volt, még nincs is lenn nagyon a feje, magzatvízem normális mennyiségű, méhlepény jól táplál. 10 nappal nagyobbra mérte a doki, most 3 kiló a becsült súlya. Úgyhogy akár jöhetne is, 56 kilóval elég lenne megszülni, ha tényleg ekkora. A jóslókra azt mondta, hogy már nem gond ha jönnek. Szerdán megyek az első NST-re, akkor meg is vizsgál, most az nem volt. Nem tudom, néha nagyon úgy érzem, hogy majd még úgy kell megindítani.... :))) Hát majd meglátjuk. Irj ám mindenképpen, hogy veled mizu!
2010. febr. 27. 09:18
12/13 anonim válasza:
Szia!
Biztatásként annyi, hogy a babád kilói miatt ne aggódj, mert a fejkörfogat számít leginkább, és esetleg a vállszélesség, bár azt ügyesen összehúzzák a picik, hogy jobban kiférjenek...
Kitartást, már közel van!
Próbálj pihenni, amennyit csak tudsz, és ellazulni, nem görcsölni azon, hogy "mikor lesz már"! (Bár tudom hogy ez nehéz, én vagyok a vörösboros... :o)
Jó szülést!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hát pont igy próbálom felfogni ahogy te írtad.Amikor jól vagyok, akkor könnyű is igy hozzáállni a dolgokhoz, de amikor minden nyügöm kijön, akkor meg alig várom, hogy meglegyen. De tudom, siettetni nem lehet, ezért csak türelmesen várom a nagy napot! A BPD: 94 mm volt tegnap, hát remélem, hogy nem lesz gond és könnyen kibújuk a pici fiam. A doki szerint se a súly számít egyébként. Majd megírom, ha meglesz a baba. :))
2010. febr. 27. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!