36 hetet betöltöttem, méhszájam egy ujjnyira volt nyitva az utolsó vizsgálaton. Tegnap este óta elég sokat keményedik a hasam, főleg este, éjszaka aludtam, annyira nem vettem észre. Most viszont iszonyatosan görcsöl, már nem is mondanám, hogy keményedik, inkább olyan rohadtul kellemetlen érzés, szétfeszít az egész hasam alja, a derekam leszakad, folyik rólam a víz. Szerintetek csak nyílik a méhszáj, vagy lesz valami ebből?
Hát akár lehet is, bár én az utolsó három hetet pontosan ebben az állapotban töltöttem a másodikommal... :o(
Szóval kitartás!
Pihenj sokat, és a babád tudja, mikor jött el az ideje!
Én a szülésznőm tanácsára esténként ittam egy fél pohár vörösbort, attól jól eltudtam aludni... :o)
2010. febr. 25. 12:51
2/13 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a dokidat, ha van, mert ebből már lehet, hogy lesz valami! Nekem 1 hét alatt nyílt ki a méhszájam és én nem éreztem ilyet. Drukkolok! Majd írj, hogy mi lett Veletek!
38 hetes kismama
2010. febr. 25. 12:51
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, én is gondoltam rá, hogy felhívom az orvosom, most megpróbálok egy kicsit pihenni, ha nem javult, akkor telefonálok. Ilyen érdekes érzés van a lelkemben is, izgalom, hogy mi vár rám.... Kicsit meg vagyok ijedve. Pedig erre vártam majdnem 37 hétig. De most még nem bánnám, ha maradna.
2010. febr. 25. 12:57
4/13 anonim válasza:
Én 3 hétig kínlódtam otthon a jóslóimmal, semmit nem aludtam , állandó 10-15 percesek, de annyira sosem állt be rendszeresre, hogy beinduljon a szülés. Végül túlhordtam.
Neked még van 4 heted, úgyhogy valószínűleg egyenlőre csak a kínlódás marad.
2010. febr. 25. 12:59
5/13 anonim válasza:
VEgyél forró fürdőt, ha jósló, elmúlik.
Ha meg rendszeres idő van a fájások közt, hívd azonnal a dokidat!!
Amúgy nekem is vannak napok, mikor szétszakadok, máskor semmi bajom.
39+2
2010. febr. 25. 13:49
6/13 A kérdező kommentje:
Kicsit pihentem, de keményedik, egyelőre nem rendszeresen. Ilyen mensiszerű görcsöt érzek inkább, derékfájdalommal. Hát majd meglátjuk mi lesz, remélem azért még egy hetet kivár a babám. Köszi a válaszokat!
2010. febr. 25. 16:41
7/13 anonim válasza:
Szia!én is zt érzem majd'2hete.valószínű,hogy a méhszáj nyílik,doki szerint bármikor ,bármi lehet,de az sem kizást,hogy kivárja a 15.-ét.én már nagyon türelmetlen vagyok,egyre hisztisebb,és nyűgösebb,sajnálom szegény férjemet:)magnéziumot már ne szedj,mert az elnyomhatja,ha fájásaid vannak.kitartás,és türelem.
37+4h km
2010. febr. 26. 08:45
8/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, én is nyűgös vagyok és hisztis, már minden bajom van. Pont azon gondolkodtam, hogy nem normális az ember lánya, alig vártam , hogy babás legyek, most meg a sok nyűg miat alig várom, hogy meglegyen a baba. Tegnap óta erőteljes jóslóim vannak, 15-20 percenként jönnek a keményedések, de tegnap óta ez van, nem akar erősödni, se sűrvebben jönni. Most megyek 10-re uh-ra, utána meg vizsgálat is lesz, úgyhogy majd kiderül, hogy mi történik most éppen. Valószínű, hogy a méhszáj nyilik egyébként. A derekam is majd leszakad, meg mensisen görcsöl a hasam alja és még annyi, hogy a lábaim is zsibbadnak. Babám meg nem nagyon mocorog, valamikor éjszaka éreztem utoljára, azóta nem. Remélem uh-ra felébred.
2010. febr. 26. 09:11
9/13 A kérdező kommentje:
Ja, és kitartást neked is!
2010. febr. 26. 09:12
10/13 anonim válasza:
utsó vagyok.mi volt az uh-n,?doki mit mondott,húzod még??én csak csütörtökön megyek legközelebb,de ma annyit fájt a pocim lent,hogy azt sem tartom kizártnak,hogy jövő héten szülünk:))hajrá
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!