Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy illik megkérdezni mennyi...

Hogy illik megkérdezni mennyi a szülés?

Figyelt kérdés
2015. máj. 19. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi egyszerűen közöltük az orvossal, hogy szeretnénk, ha ő lenne jelen a szülésnél. Vette a lapot, magától mondta, hogy mennyit kér.
2015. máj. 19. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Amikor felkéred az orvost.
2015. máj. 19. 11:28
 3/9 anonim ***** válasza:
megkérded, vállalná e a szülésed, és milyen feltételekkel? érteni fogja a kérdést..ha mégsem értenéd, válaszolsz, hogy az anyagi feltételekkel mi a helyzet.
2015. máj. 19. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezen csak te izgulsz, ő lazán mondani fogja az árat.
2015. máj. 19. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
en megkérdeztem, hogy dr úr, van konkrét ára, ha ön jön be a szülésre? Mondta, h nincs. Téma lezárva :-)
2015. máj. 19. 11:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem kellett kérdezni tőle a szülést, teljesen egyértelműen tudtomra adta, hogy szóljak ha valami van, jön meg minden. Meg már beszélt arról, hogy fogja levezetni, ha így alakul vagy ha úgy alakul. Persze magánban járok hozzá, meg szültem már nála ezer éve. De nem kellett konkrétan felkérni semmi ilyen nem volt. Ezért nem tudom hogy illik megkérdezni tőle, hogy melyik is fog jobban fájni, a szülés vagy a fizetés:)
2015. máj. 19. 11:46
 7/9 anonim ***** válasza:
a magánorvosok megszokták az ilyen kérdéseket,csak te érzed kínosnak :-) nekik ez már olyan,mint nekünk a milyen idő van?
2015. máj. 19. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy, hogy van-e valami olyan feltétele az ő részvételének a szülésen, amiről eddig nem beszéltetek. Esetleg hozzá is teheted, hogy mindenképp ragaszkodsz a jelenlétéhez, akkor is, ha hétvégén vagy éjjel indulna meg a szülés. Ha másból nem, ebből érteni fogja. :)
2015. máj. 19. 12:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Először én csak annyit kérdeztem az orvostól, hogy vállalja-e a terhesgondozásomat, mert nála szeretnék szülni. Teltek a hónapok, jártam hozzá magánrendelésre és a 8. hónap környékén mondtam neki, hogy a vége felé közeledve beszéljünk a piszkos anyagiakról, hiszen tisztában vagyok vele, hogy nem a két szép szememért fog bejönni akár a szabadnapján is. :) Gond nélkül mondott egy összeget.
2015. máj. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!