Azt hiszem, depressziós lettem, már nem látom értelmét semminek. A párom is elutazott, egyedül vagyok, és minden perc gyötrelmesen lassan telik. Mit javasoltok?
Menj el vásárolgatni vagy csak simán nézelődni, sétálgatni. Vagy egyél csokit, jégkrémet nekem az beszokott jönni.:) Vagy igyál kamillateát ha szereted, annak nyugtató hatása van. Esetleg hívd fel a párod hogy hogy van, mond el neki mennyire hiányzik, hátha az megnyugtat picit. Vagy ha a barátaid nincsenek a közelben őket is felhívhatod. Beszélgess a babáddal, mond el neki miért vagy szomorú, vagy feküdj le és aludj esetleg tornázz. Takaríts, bármi. Csak kösd le magad picit és hamar elmegy a nap!
Azt pedig gyorsan felejtsd el hogy nincs értelme semminek, hiszen babát vársz már az alapvetően egy csodálatos dolog. Ábrándozz milyen jó lesz ha meg lesz. Esetleg írj egy listát mi az ami kelleni fog még. Vagy nézegess régi képeket, pakolássz.
Én is ma egyedül vagyok itthon, pontosabban a kis Pocaklakómmal.:) És mi is 28 hetesek vagyunk, én épp takarítok és mosok na meg persze netezek közbe, elvagyok.:)
Remélem te is gyorsan feltalálod magad, mert nem jó se neked se a babának ha szomorkodsz! Úgyhogy fel a fejjel és tessék lekötni magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!