Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy véded ki az ismerősök...

Hogy véded ki az ismerősök okoskodásait?

Figyelt kérdés
Mostanság lett egyértelműen terhespocakom, de már kismillió kéretlen tanács, ezer és egy abszolút badarság elhangzott a munkahelyemen (üzlet). Persze kapok tényleg hasznos ötleteket is, amit meg is köszönök, de a "nagyonokos" megjegyzésektől a falnak tudnék menni sokszor. Mosolyogva tűrök, de jó lenne valahogy kikerülni ezeket. Valami jó tipp, ami nem sértő? (mert ugye mindent a vevőért, akinek mindig igaza van)
2015. máj. 16. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Vevő vagy ismerős? Mert nem mindegy...

Vevő esetén- marad a fapofa

Ismerősöknél már az első gyerek előtt tudatosítottam mindenkiben, hogy nem kérek semmiféle felhomályosítást, lévén, hogy felnőtt vagyok. Kinél finom utalással, kinél egyértelmű kösz, de nem érdekel kifejezéssel!

2015. máj. 16. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyik fuleden be a masikon ki. Mast nem nagyon tudsz tenni.

Max mond hogy nem vagyok terhess aztan rohogj a fejeken amit vagnak. :)

2015. máj. 16. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell rájuk figyelni, de arra sem, amiket a neten írogatnak. A legtöbb "orvosi" tanács is marhaság.
2015. máj. 16. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Az van, hogy a vevők többségének a fél életét ismerem (kis város, kis üzlet), szóval igencsak ismerősök. A fapofára az egyik asszonyka azt hitte, hogy biztos helyeslem, és elgondolkodok a dolgon.

Úgy tűnik marad a tűrés, az egyik fülön be, másikon ki... :S

2015. máj. 16. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!