Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. baba is egynemű az első...

3. baba is egynemű az első kettővel. Nálatok mit szóltak ehhez az ismerősök, rokonok?

Figyelt kérdés

már elsőre is fiút szerettek volna a nagyszülők. másodjára mégúgyis, a 3. baba is lány. Mi örülünk nagyon, de a rokonságnak nem mondjuk el a születésig.

Akiknél így alakult, ott a rokonság mit szólt?

2012. ápr. 28. 19:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Első baba, szóval nem tapasztalatot mondok.

A kórházban megismerkedtem egy 36 hetes kismamával, neki 3. fia van a pocakjában. Azt mesélte (meg is kérdeztem), hogy nagyon örültek, de jobban szerettek volna lányt is.

De gondolom nem normális az, aki nem örül egy egészséges gyereknek. Neme mindegy.

33+1 hkm (lány :D)

2012. ápr. 28. 19:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hugomnál volt így csak ott fiúk voltak.Nem adták fel, az ötödik lett lány :)
2012. ápr. 28. 19:16
 3/16 A kérdező kommentje:
Mi örülünk, de a rokonság nem. Ezzel mit lehet kezdeni. Szerintük kell fiú utód. Mi nem tervezünk több babát.
2012. ápr. 28. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát semmit, mert az egész rokonságban csak fiúgyerekek vannak. Az lett volna fura, ha lányunk születik.
2012. ápr. 28. 19:34
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám szerint egy férfi csak egy félét tud :-)))))

Komolyan: nem értem, mit kéne szólni. Vagy mit várnak? Vetessétek el, amíg nem fiú lesz?

Sok boldogságot .-))

2012. ápr. 28. 19:56
 6/16 anonim ***** válasza:

nekünk is fiu lett mind a három- aminek mi szülők nagyon nagyon örültünk, a harmadikat is fiunak vártuk és örültünk nagyon, h az i lett- persze egy kiscsajszinak is örültünk volna- az egészség sokkal fontosabb.

Anyukám annyit fűzött hozzá, hogy hááááát neki sem fogja a haját fonogatni. (hozzáteszem, 4fiuunoka van, több nem is lesz, sem nekünk, sem tesóméknak- ugyhogy szegény mama tényleg nem fog hajat fonogatni.)

apukám végtelenül boldog és büszke volt- ő még vallja, hogy mindegy mi lesz a baba, csak pö...e legyen! (főleg azután örül rettenetesen a fiu unokáknak, hogy mi ketten vagyunk lányok tesómmal :))- azért hozzáteszem, hogy örült volna nagyon egy kislánynak is!

Ismerősök dumája: óóóóóó, majd a negyedik lány lesz... na ettől a dumától viszont falnak megyek!!! :))

2012. ápr. 28. 21:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mi nagyon örülünk neki, hogy a harmadik gyermekünk is fiú lesz:) Édesanyám is nagyon boldog, és már alig várja hogy megszülessen. Bátyámnak is egy fia van. Édesanyám azt mondta, hogy neki teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz, ő ugyanúgy fogja szeretni a kicsit mint a bátyám fiát, és az én fiaimat. Az ismerősök na azok beszóltak az elején. Hát nem tudtatok volna összehozni egy kislányt? Mi meg válaszoltunk: Mi ez, kívánságműsor? Még most is szoktak olyat mondani, hogy menet közben nem lett belőle lány? Erre meg már csak mosolygunk. Nem tudom , és nem értem az embereket, hogy nekik nem tök mindegy, hogy nekünk milyen nemű gyerekünk fog születni, elvégre nem ők fogják felnevelni. 39hkm
2012. ápr. 28. 21:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia. Mi most várjuk a harmadik fiút. Már meg se lepődtek, gondolták,hogy ő is fiú lesz, férjemék hárman vannak fiú tesók. Inkább a barátok,ismerősök nevetnek csak jókat. Van aki sipánkozik,hogy de kár,hogy nem lány. És miért kár?-szoktam kérdezni. Nekünk tök mindegy,csak egészségesen megszülessen. Mindenki más meg le van tojva.. De már nem lesz több gyerek,ennyi volt tervezve!
2012. ápr. 29. 09:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én is most várom a harmadik kislányt a nagy 8éves a kicsi 2éves a pocaklakó 23hetes!Mi a férjemmel nagyon örültünk, hogy ő is kislány lesz hiszen a lányokról rengeteg csajos holmink van. És az az igazság, hogy mi a két lánykánk után nagyon csajos beállítottságúak lettünk,és biztos nehéz lett volna megszokni egy kispasit a lányok után, de ha kispasi lett volna őt is ugyanúgy szeretnénk csak hát tényleg a csajokhoz vagyunk szokva. A család vegyes érzelmekkel fogadta, hogy megint kislányunk lesz voltak akik őrültek és voltak akik sajnálkoztak, de a lényeg az hogy egészséges legyen!!!
2012. ápr. 29. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:

Unokatesómnak nemrég született meg a harmadik kisfia, és ő is kapott furcsa megjegyzéseket (bár legtöbb esetben nem rosszindulatból). Ő mindig azt mondta nekik, hogy sokkal könnyebb három egynemű gyerekkel, mint azokkal a felnőttekkel akik nemben mérik a gyereket. Ilyenkor mindig leálltak a kérdezgetéssel. :)

A lényeg, hogy ti örültök és kész. Nekem eddig egy lányom van, de ha lesz még kettő, akkor is nagyon boldog leszek! Soha nem gondoltam, hogy ez másoknak fájhat, max. csak meglepődnek, mert nem tudnak tovább jutni azon, hogy a család többféle is lehet, és nem csak apa-anya-fiú-lány...ahogy az élet adja, úgy szép. Lehet ez így nyálasan hangzik, de én bírom. :)

2012. máj. 15. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!