3. baba is egynemű az első kettővel. Nálatok mit szóltak ehhez az ismerősök, rokonok?
már elsőre is fiút szerettek volna a nagyszülők. másodjára mégúgyis, a 3. baba is lány. Mi örülünk nagyon, de a rokonságnak nem mondjuk el a születésig.
Akiknél így alakult, ott a rokonság mit szólt?
Első baba, szóval nem tapasztalatot mondok.
A kórházban megismerkedtem egy 36 hetes kismamával, neki 3. fia van a pocakjában. Azt mesélte (meg is kérdeztem), hogy nagyon örültek, de jobban szerettek volna lányt is.
De gondolom nem normális az, aki nem örül egy egészséges gyereknek. Neme mindegy.
33+1 hkm (lány :D)
Anyukám szerint egy férfi csak egy félét tud :-)))))
Komolyan: nem értem, mit kéne szólni. Vagy mit várnak? Vetessétek el, amíg nem fiú lesz?
Sok boldogságot .-))
nekünk is fiu lett mind a három- aminek mi szülők nagyon nagyon örültünk, a harmadikat is fiunak vártuk és örültünk nagyon, h az i lett- persze egy kiscsajszinak is örültünk volna- az egészség sokkal fontosabb.
Anyukám annyit fűzött hozzá, hogy hááááát neki sem fogja a haját fonogatni. (hozzáteszem, 4fiuunoka van, több nem is lesz, sem nekünk, sem tesóméknak- ugyhogy szegény mama tényleg nem fog hajat fonogatni.)
apukám végtelenül boldog és büszke volt- ő még vallja, hogy mindegy mi lesz a baba, csak pö...e legyen! (főleg azután örül rettenetesen a fiu unokáknak, hogy mi ketten vagyunk lányok tesómmal :))- azért hozzáteszem, hogy örült volna nagyon egy kislánynak is!
Ismerősök dumája: óóóóóó, majd a negyedik lány lesz... na ettől a dumától viszont falnak megyek!!! :))
Unokatesómnak nemrég született meg a harmadik kisfia, és ő is kapott furcsa megjegyzéseket (bár legtöbb esetben nem rosszindulatból). Ő mindig azt mondta nekik, hogy sokkal könnyebb három egynemű gyerekkel, mint azokkal a felnőttekkel akik nemben mérik a gyereket. Ilyenkor mindig leálltak a kérdezgetéssel. :)
A lényeg, hogy ti örültök és kész. Nekem eddig egy lányom van, de ha lesz még kettő, akkor is nagyon boldog leszek! Soha nem gondoltam, hogy ez másoknak fájhat, max. csak meglepődnek, mert nem tudnak tovább jutni azon, hogy a család többféle is lehet, és nem csak apa-anya-fiú-lány...ahogy az élet adja, úgy szép. Lehet ez így nyálasan hangzik, de én bírom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!