3. baba is egynemű az első kettővel. Nálatok mit szóltak ehhez az ismerősök, rokonok?
már elsőre is fiút szerettek volna a nagyszülők. másodjára mégúgyis, a 3. baba is lány. Mi örülünk nagyon, de a rokonságnak nem mondjuk el a születésig.
Akiknél így alakult, ott a rokonság mit szólt?
Én ettől a rokonok mit szerettek volna dologtól a falra mászok. A rokonok szüljenek maguknak fiút ha az kell nekik vagy fogadjanak egyet örökbe, ez a ti családotok és 3 egészséges kislányotok van.
Mi most várjuk a 2-ik kislányt és már most azzal jönnek anyósomék, hogy a harmadik biztos fiú lesz. Hát nem lesz. Eszem ágában sincs 3-ikat szülni, még a másodikat sem szültem meg, amúgy is kettőt terveztünk és én nagyon örülök, hogy mindkettő lány. szerintem két egynemüvel könnyebb és mindent tud a kicsi örökölni, alig kell valamit vennünk.
Azért meg biztos nem szülnék 3-ikat, hogy hátha fiú lesz.
Nálunk a két lány után jött a fiú harmadiknak és a sok "kedves" megjegyzés, hogy "na végre".
Elég idegesítő :(
Szia!
Nekem a 3. kislányom van a pocakomba,de már a másodiknál hallottam nem baj majd a harmadik fiú lesz,most meg azt,hogy nem baj majd a negyedik fiú lesz.De mi ennyit terveztünk és kislányt szerettünk volna bejött még anyám sem hitte el mikor mondtam neki,hogy nem a fiú miatt akartunk 3. babát.
Ne haragudj,ne olvastam el a kommenteket,de te magadnak(magatoknak)szülsz vagy a rokonságnak?Én jó magasról tennék rá,hogy a rokonság mit szól hozzá.Az a fontos,hogy ti várjátok és szeretni fogjátok.
Még egy gondolat:anyukám mindig azt mondja hogy:"azt tudtok csak kivenni a zsákból,amit beraktatok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!