Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. baba is egynemű az első...

3. baba is egynemű az első kettővel. Nálatok mit szóltak ehhez az ismerősök, rokonok?

Figyelt kérdés

már elsőre is fiút szerettek volna a nagyszülők. másodjára mégúgyis, a 3. baba is lány. Mi örülünk nagyon, de a rokonságnak nem mondjuk el a születésig.

Akiknél így alakult, ott a rokonság mit szólt?

2012. ápr. 28. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4 lány után most az 5. gyerekünk lesz fiú (34 hkm vagyok). Engem az idegeasít, ha azt mondják, "na jó, most hogy fiú lett, most végre megálltok, ugye?" Hát eddig sem azért jöttek a babák egymás után, mert a fiút vártuk...
2012. máj. 15. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Én ettől a rokonok mit szerettek volna dologtól a falra mászok. A rokonok szüljenek maguknak fiút ha az kell nekik vagy fogadjanak egyet örökbe, ez a ti családotok és 3 egészséges kislányotok van.

Mi most várjuk a 2-ik kislányt és már most azzal jönnek anyósomék, hogy a harmadik biztos fiú lesz. Hát nem lesz. Eszem ágában sincs 3-ikat szülni, még a másodikat sem szültem meg, amúgy is kettőt terveztünk és én nagyon örülök, hogy mindkettő lány. szerintem két egynemüvel könnyebb és mindent tud a kicsi örökölni, alig kell valamit vennünk.

Azért meg biztos nem szülnék 3-ikat, hogy hátha fiú lesz.

2012. máj. 15. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a két lány után jött a fiú harmadiknak és a sok "kedves" megjegyzés, hogy "na végre".

Elég idegesítő :(

2012. máj. 15. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 4. kislányom van a pocakomban :-)a rokonoknak nem számít, csak hogy egészségesek legyenek...
2012. máj. 15. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 3. kislányom van a pocakomba,de már a másodiknál hallottam nem baj majd a harmadik fiú lesz,most meg azt,hogy nem baj majd a negyedik fiú lesz.De mi ennyit terveztünk és kislányt szerettünk volna bejött még anyám sem hitte el mikor mondtam neki,hogy nem a fiú miatt akartunk 3. babát.

2012. máj. 15. 21:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,ne olvastam el a kommenteket,de te magadnak(magatoknak)szülsz vagy a rokonságnak?Én jó magasról tennék rá,hogy a rokonság mit szól hozzá.Az a fontos,hogy ti várjátok és szeretni fogjátok.

Még egy gondolat:anyukám mindig azt mondja hogy:"azt tudtok csak kivenni a zsákból,amit beraktatok"

2012. máj. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!