Veszélyeztetett terhesen (kor és vetélések miatt) könnyített munkakört kaptam. Az orvosok és ismerősök ellenzik, ti dolgoznátok?
Nekem a babám az első. Ha a doki ellenzi a munkát, akkor hallgatnék rá. Hogy miért? Mert a munka megvár...a gyerek meg az életed, és ha megint elmegy, akkor az nem vicc.
Értem, hogy jól érzed magad, és alapesetben támogatnálak is abban, hogy dolgozz, ha nincs semmi megterhelő és még soha nem lett volna vetélésed, de ha veszélyeztetett terhes vagy, és a doki ellenzi a munkát, akkor most kinek és mit akarsz bizonyítani?
Én a gyereknek bizonyítanék azzal, hogy nyugalomban, az orvosra hallgatva, nem veszélyeztetném egy kicsit sem az egészségünket.
Az első babámmal barnáztam még az elején. Mondta a doki, hogy feküdjek. Nem hallgattam rá, el ment a babám. Persze nem biztos hogy megmarad he fekszem, de akkor is egy barom voltam amiért nem hallgattam a dokimra.
Ha jól olvastam a 2. trimeszterben vagy, de ettől még miért nem hallgatsz a dokidra?
otthon maradtam mert a babám volt az első! Most itt szuszog a kiságyban!
van már gyermeked?
Megkérdezhetem miért ragaszkodsz ennyire a munkához?
Ilyenkor alapvetően, ha választani kellene, akkor az anyukák inkább a baba egészségét választják.
Értem, hogy most jól érzed magad, de ha a baba elmenne, akkor nem gondolnád, hogy "te jó ég miért nem hallgattam a dokimra és maradtam inkább otthon"?
Tudom ez "a velem úgysem történhet meg kategória", de ha mégis megtörténik, akkor mi van?
A munka az életünk egyik része, a gyerekünk meg maga az élet. Azt válaszd, amelyik a fontosabb neked. Nekem a baba lenne az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!