Hallottam hogy a Tonik be inditja a szulest! De mindegy milyen a Tonik?
Figyelt kérdés
Menszesz szerint mar a 41.hetbe lepek. Uh szerint 39.be... orulnek ha kibujna a kisasszony mert feherje is van a vizeletembe. Ittam egy uveg Schweppes tonikot,hat finom is volt,meg se kottyant. kovetkezonek hoztak nekem egy Trombi tonic izu uditoitalt. borzaszto keseru.. nem nagyon megy le. De ha ez a lenyeg a keseruseg,lehuzom.. vagy a trombitol ne varjak hatast?2015. máj. 14. 21:20
11/25 A kérdező kommentje:
Nincs ferj.4honapja lelepett
2015. máj. 14. 22:07
12/25 anonim válasza:
6-os vagyok,hát igen, hallani mindent minden módszerről :D Jajj ezeket a gúnyolódó válaszokat úgy utálom... na nem baj,nem kell velük foglalkozni. Az szép,hogy ott hagyott. A kicsi miatt?
14/25 anonim válasza:
Az faxa. Sajnálom. Akkor csináld magadnak. A mellbimbó ingerlése természetes oxytocin termel így méh összehúzódást idéz elő
15/25 anonim válasza:
Ja, amúgy jelzem, hogy régen ugyanezek gyártottak egy "Trombi Dumbi" nevű italt, ami olyan sikeres lett, hogy betiltották a benne lévő anyagok miatt, szóval csak ésszel fogyassz terhesen ilyeneket.
16/25 A kérdező kommentje:
Nem is tetszik ez az ital,tudom hogy gagyik,csak ezt "kaptam". amugy figyelmen kívül hagytam a gúnyolódást :) hát az okot nem tudom miért hagyott el,azt mai napig nem tudom,engem hibáztat de olyan vádalmakkal aminek a fele nem is valóság.. ma van az esküvője,gyerek felől nem érdeklődik.. ugyhogy nem érdekel.. :) köszönöm a válaszokat,nem ittam meg a trombit :D kegyetlen rossz az íze és gondoltam hogy ha a tonik segít is az nem a trombi lesz:D
2015. máj. 16. 14:32
17/25 anonim válasza:
12-es vagyok. Az szép...4 hónap után már esküvő mással? Hát az ilyen megérdemelné,hogy jól megjárja a csajjal...de remélem a gyerektartás miatt indítasz tárgyalást majd!! Kapja meg a kicsi ami megilleti!! Én most málnalevél teát iszom,hátha tényleg segít majd a szülésben. Elvileg meg is indítja,de ez nincs orvosilag alátámasztva,csak az,hogy megkönnyíti a vajúdást. Bár az igaz,hogy a derekam is és a hasam is jobban fáj tegnap óta amióta iszom. Hátha előjön a a jó időre végre. :)
18/25 A kérdező kommentje:
Ittam a malnalevel teat. Beinditani nem hiszem hogy beinditja de ugynez ki hatasos es konnyebb vele a szules. 5ora alatt teljesen kinyiltam ugy hogy ebbol 1orat az utolsot vajudtam:) 18.an meglett a kislanyom:)
2015. máj. 21. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!