Ma elment a hallásom, dugult a fülem és cseng. Elmentem dokihoz és idegi károsodás. A bal fülemen már eleve nem hallottam, de most a jobb is megy el.12 hetes vagyok. Magzattal mi lehet?
Én lehet gyagya vagyok egy kicsit, de ilyet még nem hallotta,, hogy csak úgy elmegy a hallása valakinek. Hogy történt ez?
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy terhesség alatt kizárt a szteroid használata, olyannnyira, hogy nekem a dokim még a pimafucort krémet sem volt hajlandó felírni, mert tartalmaz kis szteroidot, holott attól a kis mennyiségtől nem hinném, hogy bármi baj lett volna.
Hat ilyet en meg ilyenrol eddig nem tudtam,hogy van aki terhessege alatt szinte megsiketul...:D pedig majdnem elvegeztem egy orvosi egyetemet is,(iden fogom).
Hat ez eszmeletlen...:D.nem nem karos a magzatra ,Te szerinted,de majd ne lepidj meg,ha majd a gyereked hiperaktiv lesz,es ha majd elkezd betegeskedni....gondolom mar megvan....es nagyobbacskak is vagytok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!