Július közepén fog születni a kicsim, mit vegyek neki, miben hozzam haza?
Figyelt kérdés
Valószínű hogy nagyon meleg lesz, de nem tudom, h egy ilyen pici babát hogy kell öltöztetni az első napokban. Úgy tudom nekik más a hőháztartásuk.2010. febr. 24. 14:23
1/10 anonim válasza:
Hosszú ujjú body és egy kis pamut takaró, vékony pamut sapi, gondolom 30 fok lesz! Ha kocsival mész, akkor a takarót leveheted róla még hazaérsz, ha van klíma, akkor meg be kell takarni.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Elképzeltem benne:)
2010. febr. 24. 14:31
3/10 anonim válasza:
Szia!Én június közepén fogok szülni!Veszek neki egy rövid ujjú bodyt meg egy vékony pamut tipegőt!Nem kell túlöltöztetni őket!Biztos,hogy meleg lesz!Ja még rakok majd be egy vékony plédet is hátha hűvös lesz az idő!De csak addig lesz kint még be és kivesszük a kocsiből!Na meg egy kis cérnasapi!Remélem tudtam segíteni!22 hetes kismama
4/10 anonim válasza:
Látom,hogy írta az első,hogy klíma a kocsiba!Hát ha van is ne kapcsoljátok be!A miénk be is van,de ha velünk van a 6 éves lányunk nem kapcsoljuk be!Egy ilyen picinek meg nem kell!22 hetes kismama
5/10 A kérdező kommentje:
Nem kapcsoljuk be persze, én amúgy sem szeretem. Köszi mindenkinek. Ja de várom már, gondolom ti is így vagytok vele:):):)
2010. febr. 24. 14:37
6/10 anonim válasza:
Én is júli közepén fogok szülni:)te hol fogsz?hogy érzed magad?
7/10 A kérdező kommentje:
Itt vagyok csak közben megjött a férjem:) Én győri vagyok, és jól érzem magam a sok hízást nem nézve... És te?
2010. febr. 24. 20:20
8/10 anonim válasza:
Gyülekezünk! Én is júli közepére vagyok kiírva, 11-17-ig változnak eddig az időpontjaim. Nagyon gyorsan szalad az idő. Hogy érzitek magatokat? Sokat mocorog a pici? Vettetek már valamit? Stb.
9/10 anonim válasza:
18.24es vagyok köszi én is vagyogatok:)miert te mennyit hizál eddig?
10/10 A kérdező kommentje:
Sokat: 7kg-ot. te?
2010. febr. 26. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!