Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Márc. Közepén fog születni...

Márc. Közepén fog születni elvileg a kislányunk. Miben hozzuk haza?

Figyelt kérdés

Tudom időjárástól is függ majd,de úgy átlagban mit rakjak össze?

Már beraktam egy bodyt,egy vékony rugdalózót,egy kardigánt,egy harisnyát,és egy vastag rugit (felülre gondoltam),hogy majd a csecsemősök el tudják dönteni mit adjanak rá.... :) Meg persze takarót,és textilpelust is raktam be.

Még egyet kérdeznék: nem tudni pontosan,h hány centi lesz a pici,de a vastagabb rugi felülre 67 cm-es babáknak való, a cimke szerint.Nem lesz nagyon nagy rá? Nem fog "bénán" állni,és lógni rajta?

Köszi minden választ.

Üdv.

35 hkm

2011. febr. 8. 19:01
 1/7 Timcsy01 válasza:

Szia!

Én október 9-én szültem, adtam rá egy vékony bodyt, egy plüss rugit, és volt egy kapucnis vastag utcára való rugink is, azt felülre. betakartam pléddel, kapott egy satyeszt, és babahordozóba hoztuk haza. Túlzásba nem érdemes esni, mert a kocsiban úgy is meleg lesz, és márciusban már amúgy sincsenek mínuszok. Sok sikert a babához.

Jah a Bogi 53 centivel született.

2011. febr. 8. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is márciusban fog születni a kislányom.

Ha előbb, akkor téli overáll.

Ha 10C felett lesz, akkor arra gondoltam, hogy:

hosszúujjú body

rugdalózó

ilyen overáll: [link]

takaró

sapka

vagy:

melegebb, bélelt nadrág, közepesen meleg kabát

alá: harisnya, h.ujjú body

sapka

takaró

2011. febr. 8. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Az előző link nem jó, remélem ez igen:

[link]

2011. febr. 8. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

A 68-as rugdalózó nagy lesz.

Átlag baba 56-os ruhát hord, a nagyobbak 62-t. Még overállból sem vennék 68-ast, mert szerintem az nagyon nagy.

A kisfiam a 62-es overállban is elveszett, pedig átlag méretű volt születésénél.

2011. febr. 8. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
A mi babánkra az 50-es méret volt jó, szerintem azt is vigyél, ha nem tudod pontosan mekkora :)
2011. febr. 8. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi március 21-re várjuk.

A mi hazahozós cuccunk.

- 56-os hosszú ujjú kombidressz

- 56-os plüss rugi

- sapesz

- overál

Kocsival hozzuk haza a kiscsajszit, és nem lakunk messze a kórháztól sem.

Harisnyát és a nadrágot nekünk nem javasolta a védőnő, mert általában pont ott vág be, ahol a köldökcsonk van, a rugi kényelmesebb egy ilyen pici babókának.

A 67 cm-es rugi nagy lesz rá az biztos, abban el fog veszni. Ha viszonylag nagy is a baba, akkor is általában elég a 62-es. Nekünk az overál akkora.

2011. febr. 8. 20:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

A válaszaitokból rájöttem,h igen nagy lesz,de Apa választotta,és nem akartam megbántani,h valószínűleg nagy lesz.... De később viszont jó lesz rá... :)

Már megbeszéltük,h veszünk kisebb rugit amiben hazahozzuk,vastagot,amiben lehet levegőztetni.

Köszönöm a segítséget.

2011. febr. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!