Első babavárás, aggodalmasság, gond lehet vagy ne aggódjak normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 éve várunk egy kis jövevényre és úgy néz ki most sikerült, április 3-án volt utoljára meg most vasárnap kellett volna elmúlnia a mensinek ami ugye meg sem jött :) hétfőn teszteltem és nagyon hamar erős kétcsík lett (4tesztem is) :D Nagy boldogság, de azóta izgulok, hétfőre kaptam időpontot a dokihoz.tegnapig fájdogált az egész alhasam, mintha megakarna jönni, de sokkal enyhébben, ma pedig egy pontban szúr bal oldalt megállás nélkül ez is csak annyira, hogy érezzem, tehát nem elviselhetetlen. Sajnos izgulok és olvasgatok és olvastam hogy ez lehet méhen kívüli is. így az érdekelne, hogy ez teljesen normális vagy ne aggódjak hétfőig esetleg addig amig nem jelentkezik vérzés vagy erősebb fájás? Nem szeretnék nagyon aggódni az sem tesz jót, de zakatol az agyam :) Nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen.2015. máj. 13. 09:42
11/17 anonim válasza:
A méhen kívüli terhesség nem annyira gyakori, mint amennyire fél tőle az ember.
Menj moziba a hétvégén vagy sétálj vagy bármi, ami gyorsabbá teszi az idő múlását!
12/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ma voltam dokinál 6hetesek vagyunk szabályos petezsákkal és benne 3 mm-es embrioval :) Szép napot mindenkinek :)
2015. máj. 18. 14:02
13/17 anonim válasza:
De jóóó, gratulálok! Boldog babavárást! :-)
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm meglesz, ha pocaklakó is úgy akarja akkor biztos nagyon boldog lesz :)
2015. máj. 19. 06:42
16/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2015. máj. 19. 16:55
17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos rossz vége lett, két kis pocaklakó volt... második vizsgálaton 9.héten kiderült, hogy nem fejlődtek :( Azóta túl vagyok a missed ab műtéten és bízunk a párommal abban, hogy ezek után hamar újra várhatunk egy kis angyalkát vagy akár kettőt is! Hiányzik a két pindur akkor is, ha még csak indurka pindurkák voltak :(
2015. jún. 26. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!