Tényleg visszatér? 30 hetes km vagyok s 2-3 napja napi többször van hányingerem, s vagyok rosszul, mint a babavárás elején. Normális ez?
Sajnos visszatérhet. Általában az elején és a végén is vannak rosszullétek.
Kitartás, hamarosan babázhatsz.
Nahát! Tegnap épp ilyen kérdést tettem itt fel én is! :)
Én 27 hetes vagyok. És 3 napja ugyanolyan hányinger és émelygés kezdett gyötörni mint az elején.
És azt válaszolták nekem, hogy normális.
Ha gondolod, nézd meg, nekem miket írtak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
szia!
Visszatérhet sajnos. Nekem is vannak ilyen napjaim. És akkor megint eszembejut az a 3 szép hónap...brrr...de inkább ne is mondjam....Fel a fejjel, lesz ez jobb is!!:)))
36 hetes kismami
Sziasztok!
Én is 30 hetes vagyok és nálam is most kezdődtek újra a rosszullétek. Hányingerem van, nincs étvágyam, ráadásul a teher miatt már most nem jó semmilyen pozíció sem ülve sem fekve sem állva, sőt még sétálni sem tudok mert egyből kősziklává mered a két combom, ami felhúzódik 10 perc alatt a hasam aljára is. Szóval nem lesz egyszerű az utolsó két hónap. Az elsőkben legalább még nem volt nagy pocim....
Nincs valakinek praktikája a hányinger ellen? Nekem a keksz, vagy pár falat étel nem vált be, sőt, annál rosszabb....
Köszönöm a válaszokat,s kicsit elkeseredtem.Olyan jó volt nem érezni ezt!
Akkor kismamák kitartást nektek is aki hasonló helyzetben van,s boldog utolsó harmadot!!!!
Ez érdekes, nekem az elején semmiylen rosszullét nem volt, most pedig egy héten belül kétszer is.... De ezek szerint ez "normális", megnyugtattatok!
31 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!