Ha megyek a védő nőhöz mindig kell vinni vizeletet! Nekem mindig pozitív (fehérje)! De azt mondja nincs benne baci. Másnak van ilyen? Nekem a terhességem óta minndig pozitív!
Nekem is mindig pozitív a fehérje. AZt mondta a védőnő, hogy amíg csak ernnyire zöldül be a tesztcsík, addig nincs gond. Egyébként sokszor voltam felfázva már a terhesség alatt, (2-szer), és gombám is volt 3-szor... :S Úgyhogy lehet, hogy amiatt van, de a védőnő ezt nem mondta, szerinte a kismamáknál ekkora "tesztcsíkzöldülés" normális. :)
26 hetes km
2. vagyok.
A pisim nekem is tökéletes újabban, nincs benne semmi baci már! Fehérje mégis van.
Nem értek egyet se a védőnővel, se az orvossal. Most még nem, de későbbiekben a fehérje a vizeletben a toxémia egyik jele lehet. Emellé a magas vérnyomás és a vizesedés. Ha kettő megvan ezekből, erős a gyanú a toxémiára. Majd akkor is legyintenek, hogy ugyan, ez csak a pisi átka, és majd nem vesznek észre egy terhességi toxémiát? Ilyenkor agybajt kapok. Most még természetesen nincs ilyesmiről szó, és ahogy látom sok kismaminak van ilyesmi, de tán ki kéne kezelni vagy valami. Szerintem.
Hány hetes vagy most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!