Hízás-fogyás miatt striás lett a csípőm. Ha terhes leszek akkor a hasam is így jár?
Én detto.. most 4 hónapos terhes vagyok es a mellemen mar latszik a nyulas egy kicsit pedig kenem magam olajjal.
a hasam is szerintem szet fog repedni. Sajnos aki hajlamos ra, annal bekovetkezhet.
jó eséllyel...én is hajlamos vagyok a csíkosodásra, ezért már az első trimesztertől kentem csoda krémekkel, de csíkos lettem. Valamennyit fakult már (9 hónapja szültem) de sosem fog eltűnni teljesen.
Őszintén szólva, büszke vagyok rá, hogy kicsit ráncos ott a bőröm, és csíkos, szerintem az sokkal gázabb, akinek se kutyája se macskája, de gyönyörű feszes a hasa. :) persze nyilván vannak kivételek, akik szülés után is bomba nők, én is valószínűleg azért gondolom így, mert azért nem lettem egy gollam, sikerült visszafogynom, és szexinek maradnom, csíkokkal együtt.
Igen szerintem olyan lesz a hasad :(
Én kb 5éve meghíztam 78kg-ra, (nem tudom már mennyiről kezdtem de 60valamennyi lehettem kb) meglátszott a fenekemen, fejemen hasamon, aztán 4éve összejöttem a párommal, lefogytam 63kg-ra, a combomon, fenekem alatt kicsit striás lett, de nem vészes elvagyok vele, utána folyamatosan 65kg voltam. Tavaly márciusban terhes lettem 70kg-mal, decemberben szültem, sajnos az utolsó hónapban szétrepedt a hasam, elég magas vékony vagyok, lapos hasam volt, lehet ezért is repedt..csúnyának találtam, de már nem érdekel,azt nézem, hogy értrlme volt, hogy most ilyen :) és egyre jobban halványodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!