Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés

Január 1-4ig a vőlegényemmel gumi nélkül szeretkeztünk(nem ment el belém). Azóta olyan furcsán érzem magam,meg nőtt a mellem,hányinger,folyamatosan feszül a méhem ! 2015.01.13.-án ,és 01.17.-én csináltam tesztet,negatív lett mind a kettő ! Peteérésem 01.19-25ig volt,akkor még jobban fájt a méhem ! Rosszabbul is voltam ! Tegnap meg mértem magam 57Kg vagyok(hónap elején voltam 63Kg) . A bimbóm folyamatosan hegyes,és a mellem peteérés óta,egyszer nagyon meg dagad egyszer nem !

Hallottam már arról is,hogy a terhes nők általában elsőnek le fogynak pár kilót,meg ereszkedik a hasuk. Lehet-e esély arra,hogy terhes vagyok ? Vagy esetleg van valami nagyobb problémám ?

Válaszokat előre is köszönöm !

#fogyás #peteérés #teszt #meg ereszkedés
2015. jan. 31. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jan.1.-4ig voltatok együtt megszakítással és a peteérésed rá több mint 2 hétre volt akkor szinte 0 % hogy terhes vagy!
2015. jan. 31. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a peteéresed 19 25 ig volt akkor minek teszteltel 17 én???
2015. jan. 31. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami itt nem jó a szamokkal ha jan 1-4 ig szeretkeztetek gondolom nem menstrualtál szeretkezes alatt igy gondolom decemberbe volt utojára menzeszed hogy lehet peteéresed 17 25 ig?kb ekkor kellet volna ujra megjönno nem peteéresnekk kell lennie! Mikor volt az utolso menzeszed
2015. jan. 31. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:
menszeszem jan. 4-10ig,de nem a megszokott mennyiségben jött ! sokkal kevesebb volt !Decemberben pedig nem volt meg !
2015. jan. 31. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes keptekenség .19-25 ig amikor peteérésed volt csak akkir eshetsz reherbe es skkor se 100% hogy teherbeesel
2015. jan. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!