Fogamzásgátló abbahagyása miatt vannak ilyen tüneteim, vagy lehetek terhes is?!
Szia, én 7 hónapja hagytam abba, és nekem nem volt ilyen... Nem pecséltelgettem. De azóta se sikerült a naba még nekünk. Eléggé össze vissza van azóta a mensim.ki tolodott 29-33napra a ciklusom.
Szorítok szerintem lehet baba :)
Ne görcsölj rá :) tudom könnyű mondani, de én már 7 hónapja csalódok minden hónapban :(
Most megfogadtam hogy nem agyalok annyit rajta :)
Kitartást :)
Nyilván, ha nem védekeztek lehetsz terhes is, viszont simán lehet a gyógyszer miatt is.
Ugyanis bár a mai fogamzásgátlók hamar kiürülnek, attól még a szervezet természetes folyamatai nem feltétlenül fognak egyből rendeződni, van, akinek hónapok kellenek. Szóval simán lehet ezt a gyógyszer hatására is írni.
Én azt gondolom, hogy ha pár nap múlva csinálsz tesztet és mégis negatív, akkor nem vagy terhes.
Nőgyógyászhoz pedig szerintem teljesen felesleges még elmenni a terhesség miatt. Ugyanis ha még a teszt sem mutatja ki, akkor az orvos sem fog az ég világon semmit látni!
Nekem 1 héttel a pozitív teszt után volt orvosnál vizsgálatom és még csak petezsákot látott. És ugye az még nem jelent semmit, biztosra akkor veszik, amikor már szívhang is van.
De nekem még pozitív teszted sincs, vagyis ha terhes is lennél, még nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt, szóval még akkor nagyon az elején lennél a terhességnek és akkor még az orvos sem látna semmit.
Amúgy nekem is fog. gátló abbahagyása után 2 hónapig napra pontosan megjött, aztán utána a 22 naptól a 30-ig volt mindig és van egyébként azóta is. És volt nekem is olyan, hogy nem jött meg rendesen, csak pár napig barnáztam, 1-2 napig véreztem, de inkább nem is volt rendes és nem voltam terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!