Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ettől még terhes?

Lehetek ettől még terhes?

Figyelt kérdés
egy hetet késett a menstruációm tegnap csináltam egy tesztet reggel ami negatív lett utána délután megjött de nem rendesen csak pár csepp barnás folyás volt és ma is csak annyi nem görcsölök úgy ahogy szoktam csak inkább így szurkál a hasam a bal oldalon létezhet hogy mégis csak terhes vagyok csak a teszt még nem mutatta ki egy hét késés után ?
2015. jan. 30. 10:53
 1/9 anonim válasza:

A tesztek nem teljesen megbízhatóak, csinálj még egyet és ha az is negatív akkor szerintem megnyugodhatsz.

Ha meg továbbra is kételkedsz akkor konzultálj a dokival.

2015. jan. 30. 11:05
 2/9 A kérdező kommentje:
egy pozi teszt jobban meg nyugtatna! :) köszönöm!
2015. jan. 30. 11:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Erre csak a saját példámat tudom írni: Nekem 5 hétig negatív volt a teszt, vagyis amikor elmentem a dokihoz már 6-7 hetes volt a babám. Szóval 1 negatív teszt még nem jelent semmit, nekem volt vagy 10 mire kiderült a dolog.

Vérzés is lehet ilyenkor, hiszen vannak akik egész végig véreznek. Ha terveztek babát és nem védekeztek és nem lesz erős piros a vérzés vagy normális mennyiségű minőségű, esetleg erősebb görcsök akkor beszélj a dokiddal.

2015. jan. 30. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy hetet késett? Tuti? Tehát tuti, hogy 21 napja volt az ovulációd?
2015. jan. 30. 11:35
 5/9 A kérdező kommentje:
ciklus.hu n vezetem a szerint 22. én kellett volna megjönni (eddig mindig pontos volt) de még tegnap reggel sem volt jele hogy meg akarna jönni a mellfeszülésen kívül így hát megcsináltam a tesztet ami negatív lett és délután ugyan úgy semmi jele nem volt hogy meg akarna jönni csak a bugyin vettem észre pár barnás cseppet gondoltam biztos megjött de azóta sem volt semmi. Előző terhességemnél 10. hétig barnáztam utána bevéreztem így kórházba voltam de megmentették a babát már 4 éves
2015. jan. 30. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Görbéd van? Mert ebből még mindig nem tudjuk, hogy 21 napja ovuláltál-e. És ugyebár ahhoz képest késhet egy menstruáció.
2015. jan. 30. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
9.én volt ovu
2015. jan. 30. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Feltételezve, hogy ezt nem csak egy kalkulátor mondja, hanem vmi alátámasztja

1: terhes vagy és azon kevesek közé tartozol, akiknek nem mondja ilyenkor

2: terhes vagy és egy extra ovuból termékenyültél meg és MÉG nem mutatja

3: valami nagyon nem stimmel

2015. jan. 30. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
nem mutatja, nem pedig nem mondja :)
2015. jan. 30. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!