Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Június elején szülő kismamák,...

Június elején szülő kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 17:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is június 10-re vagyok kiírva, bár ikres vagyok. Tegnap olyan volt mintha 1 úthenger ment volna rajtam keresztül miután egész nap hegyet másztam, szó szerint mindenem fájt. Néha úgy érzem, hogy "elhagyom" a pocakomat annyira nehéz, ezért is fekszek elég sokat, meg pihenésre, fekvésre vagyok "ítélve". Mondjuk nagyon hamar el is fáradok. Én is Miskolcon fogok szülni. Holnap leszünk 25 hetesek.
2010. febr. 24. 09:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Még mi sem tudjuk a babánk nemét, reméljük hétfőn kiderül. Egyébként még én sem tudom, hogy kinél szüljek, mert én meg Roykó doktornőhöz járok, szintén nagyon megvagyok vele elégedve, de már ő sem vállal szüléseket. 21 hetes tatabányai kismama
2010. febr. 24. 09:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Én június 3-ra vagyok kiírva. A napokban jól megfáztam, nyomtam az ágyat 4 napig, nem volt valami üdítő, de már kezdek jobban lenni.
2010. febr. 24. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Én is június 3-ra vagyok kiírva.

Jól vagyunk, a baba megállás nélkül ficánkol, éjszaka is...

Tegnap elkezdtem az "örökölt" babaruhákat átválogatni. :) Annyira édes, apró darabok.

Mást még nem vettünk, de a lista már készen áll, és azt is tudom, hogy mit, hol szerzünk be.

A nemét nem tudjuk, mert sosem engedi az UH-ozást hosszabb ideig, - nagyon utálja. Talán márc. 8-án megtudjuk, vagy márc. 30-án, de ha akkor sem, akkor az utolsó 10 hetet már tudatlanul húzzuk ki, inkább legyen meglepetés. :)

Jó egészséget mindenkinek!

2010. febr. 24. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Én hivatalosan június 2-re vagyok kiírva, de mivel 4. baba, legkésőbb május második felében megszületik. A méhszájam már most nyitva van, de ez 4. terhességnél már elmegy. Elvileg sokat kéne pihennem, de három nem túl nagy gyerek mellett ez nem nagyon megy. Most én is meg vagyok fázva. Jobbulást és boldog babavárást minden kismamának!
2010. febr. 25. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia Minden kismamának!Én Június 13-ra vagyok kiírva!Kisfiam lesz.Jól vagyunk!Mi Szolnokon szülünk.Boldog babavárást kívánok!Jó egészséget kívánok minden kismamának!Sziasztok
2010. febr. 25. 20:34
 17/19 A kérdező kommentje:

sziasztok!

mi június 4re vagyunk kiírva!

talán a kövi uh-on (márc.4)kiderült, hogy fiú vagy lány!

egy picit én is köhögős vagyok, remélem hamar lemegy!

ahogy olvasom, elég sokan estek ebbe bele, mindenkit megviccelt az enyhe idő!

én is túlzásba vittem a kutyázást a szabadban!

2010. febr. 26. 07:19
 18/19 anonim ***** válasza:

21.42-es vagyok, az elmúlt 3 napban rájöttem arra, hogy egyre fáradékonyabb vagyok :) Már a lépcsőzés is nehezebben megy, nincs lift a házban. Én június 20-ra vagyok kiírva, Salgótarjánban szülök majd.

A beteg kismamáknak mielőbbi gyógyulást kívánok! :)

2010. febr. 28. 12:08
 19/19 Brigitta04 ***** válasza:
100%

Szia,sziasztok!

Juni 14-re vagyok kiírva,és egész jól viselem!Márciustol vagyok itthon,a manóka is észreveszi,hogy mostmár "aktiv"pihi van mert napközben is egyre többet mocorog:.Sajnos mi egyértelmüen nemtudjuk,hogy kislány vagy kisfiú mert nemigazán akarodzott neki megmutatni magát.De a lényeg az,hogy egészséges:):)

2010. márc. 19. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!