Június elején szülő kismamák, hogy vagytok?
Én is június 3-ra vagyok kiírva.
Jól vagyunk, a baba megállás nélkül ficánkol, éjszaka is...
Tegnap elkezdtem az "örökölt" babaruhákat átválogatni. :) Annyira édes, apró darabok.
Mást még nem vettünk, de a lista már készen áll, és azt is tudom, hogy mit, hol szerzünk be.
A nemét nem tudjuk, mert sosem engedi az UH-ozást hosszabb ideig, - nagyon utálja. Talán márc. 8-án megtudjuk, vagy márc. 30-án, de ha akkor sem, akkor az utolsó 10 hetet már tudatlanul húzzuk ki, inkább legyen meglepetés. :)
Jó egészséget mindenkinek!
sziasztok!
mi június 4re vagyunk kiírva!
talán a kövi uh-on (márc.4)kiderült, hogy fiú vagy lány!
egy picit én is köhögős vagyok, remélem hamar lemegy!
ahogy olvasom, elég sokan estek ebbe bele, mindenkit megviccelt az enyhe idő!
én is túlzásba vittem a kutyázást a szabadban!
21.42-es vagyok, az elmúlt 3 napban rájöttem arra, hogy egyre fáradékonyabb vagyok :) Már a lépcsőzés is nehezebben megy, nincs lift a házban. Én június 20-ra vagyok kiírva, Salgótarjánban szülök majd.
A beteg kismamáknak mielőbbi gyógyulást kívánok! :)
Szia,sziasztok!
Juni 14-re vagyok kiírva,és egész jól viselem!Márciustol vagyok itthon,a manóka is észreveszi,hogy mostmár "aktiv"pihi van mert napközben is egyre többet mocorog:.Sajnos mi egyértelmüen nemtudjuk,hogy kislány vagy kisfiú mert nemigazán akarodzott neki megmutatni magát.De a lényeg az,hogy egészséges:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!