Aki tud segítsen! 26hetes terhes vagyok, és egyszerűen 2-3hete nem tudok wc-ni egyáltalán! Semmi sem segít! Idáig segített a barack lé, most már az sem! Más is van így hogy napokig semmi? Ebből nem lehet baj?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 15:35
1/12 anonim válasza:
Szilvalevet kell inni nem baracklevet.Ja es igyal sok-sok folyadekot.Nekem is vannak aprob problemaim. :)
2/12 anonim válasza:
Több víz,probiotikus tejtermékek,zab korpa,natúr zabpehely(ezt le kell forrázni),szilva lé,aszalt szilva,sütőtök,sok nyers zöldség-gyümölcs,Laevolac szirup.
3/12 anonim válasza:
Na ezek közül Nekem egy sem volt jó!Majd megőröltem a kíntól!Több napig semmi!Pedig már olyan dogokat ettem össze,mint pl meleg cukros tej reggelire paradicsomlével!És semmi!!!De a glicerines kúp az egyetlen ami totál megszünteti a dugulást:)))!Egy próbát szerintem Neked is megér!Jobbulást!Üdv:20 hetes kismama
4/12 anonim válasza:
probiotikus az azt jelenti hogy érlelt, mint a kefír meg ilyenek? mert azt tilos terhesen.
inni kell, ha nagyon sok folyadékot iszol nem lesz székrekedésed.ha lehet minél rostosabbat igyál meg sok vizet is. aztán kerüld az olyat ami fog, pl banán, krumpli, csokoládé.
5/12 anonim válasza:
Szia.Én is így voltam,és nekem csak a Gutalax csepp segített,6cseppet tettem egy pohár vízbe(kb.1.5dl)este, és reggel már tudtam wc-ni.Többet ne tegyél,mert csinál pici görcsöt,nehogy baj legyen.Én ezt csináltam 2-3naponta,mert tényleg kipróbáltam mindent,de nem segített semmi.Nekem a beöntés maga volt a menyország.Azóta mr megszültem(1.5éves),és semmi gond,visszaállt a régi rendszer.Amúgy terhesek is fogyaszthatják.Sok sikert.
6/12 anonim válasza:
A probiotikus termékekben a bélben is megtalálható jótékony baktériumok találhatóak.Engem senki nem tiltott el a joghurttól,kefírtől.
7/12 anonim válasza:
A legtöbb kórházban is a glicerines kúpot alkalmazzák már beöntés helyett, tuti a hatása. :)
8/12 anonim válasza:
Nekem csak a Laevolac jött be, és ha hiszed ha nem, amióta vasat szedek, arra sincs szükségem. Az emberek kevés százalékát lazítja, nem pedig megköti.
9/12 anonim válasza:
Azokon túl, amiket a többiek felsoroltak: savanyú káposzta leve utána 1-2 pohár tej. Nekem csak ez segít.
10/12 anonim válasza:
Én az Elevittől szenvedtem. Nagyon rossz. Főleg ha már eltelik 2 nap, és még mindig semmi. Viszont legutóbb mivel akciós volt, vettem Eurovit terhesvitamint, gondoltam, felváltva eszem, így mégiscsak jobban jövök ki anyagilag is, és abban halolaj is van, vagy mi. Na, így mindennap sikerül. Sőt, ha megkavarodom, és 2 egymás utáni nap ilyet eszek, akkor másnap reggel roham a wc-re, hasmenés. Szuper. Mondtam a védőnőknek, és azt mondták, hogy igen, a halolaj pont erre jó (többek közt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!