Szigoruan fekudnom kell. Mit tegyek, hogy ne hizzak el?
Figyelt kérdés
A 20. hetig semmit sem hiztam.
A 17. het ota nyilok, ezert szigoruan fekudnom kell.
Az utolso 5 heten 5 kilo jott fel.
Mozogni nem tudok. Enni, tobbszor keveset, es olyanokat eszek, amik nem hizlalnak.
Egyszeruen ugy erzem, hogy elszaladnak a kiloimmal lovak...
2015. máj. 6. 15:30
1/8 anonim válasza:
Ne idegesitsd magad ilyennel..majd szules utan leadod :) ez legyen a legnagyobb baj. ;) boldog babavarast ;) 20hkm
2015. máj. 6. 15:34
2/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ez valódi hízás. A mozgásszegény életmód miatt könnyebben vizesedsz is, illetve a bélmozgás és az anyagcsere is lelassul. Én a helyedben nem aggódnék. Szülés után az így felszedett kilóg odafigyelés nélkül le fognak pörögni.
2015. máj. 6. 15:53
3/8 anonim válasza:
Ne ijedj meg! :) Én sem híztam a 20. hétig semmit, aztán belendült szépen! Pedig nekem van egy másfél évesem aki még éjjel sem hagy feküdni. Állandóan talpon vagyok, emelgetem, cipelem + háztartás, az utcán szó szerint futok utána...stb. Most vagyok 34 hetes, és a 20. héttől 11 kiló jött fel! Csak néztem a méréseknél, volt hogy 2 hét alatt 4 kiló! A védőnő azt mondta, hogy ilyenkor látványosabban/rohamosabban szedik össze magukat a babák...és még hol a vége. Szóval én mindent ugyanúgy csinálok/ugyanazt eszem amit eddig, és mégis rohamos hízás következett be. Szerintem nálad csak egybeesés azzal, hogy feküdnöd kell...lehet ha nem kellene ugyanez lenne.
2015. máj. 6. 16:01
4/8 anonim válasza:
Mivel mozogni nem mozoghatsz marad az ételkontroll. Kevés szénhidrát nagyon nagyon sok rost normál fehérje napi cirka 1600 kalória. Illetve valóban sanszos a vizesedés de ezzel most semmit nem fogsz tudni tenni. Ne számolj 40 héttel, kapsz tüdőérlelőt, 35. hét magasságába már nem lesz semmi gond ha kibújik a babóca! Sajnos ha az étkezésre figyelsz és ennek ellenére kúsznak a kilók akkor ezt a békát be kell nyelni. Nem könnyű főleg lélekbe mert senki nem ilyen terhességre és babavárásra vágyik és nem, nem vagy önző mert ilyeneken gondolkodsz hiszen a babádért képes vagy hónapokon keresztül feküdni!!! Kitartás és türelem!!!
2015. máj. 6. 16:04
5/8 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! :)
Azt hiszem, tenyleg tulparaztam a dolgot.
Arrol nem is beszelve, hogy azert kell fekudnom, hogy nehogy koraszulott legyen a babam, en meg a kulsommel vagyok elfoglalva... Szep kis anya vagyok.
Koszonom a biztato szavakat! :)
2015. máj. 6. 16:34
6/8 anonim válasza:
Anya leszel, de nő is vagy, teljesen normális, ha aggódsz a külalakodért is.
Hány hetes vagy? Tüdőérlelőt kaptál?
Nekem is feküdni kell, h a lepényem megfelelően működjön.
Te hany hetes vagy? Mennyire kell szigoruan venned a fekvest?
2015. máj. 6. 21:05
8/8 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, 25 hetesen +5 kiló egyáltalán nem sok, hanem normális. Nekem is ennyi pluszon volt, és a végére +10 kilóm lett, ami szinte e szüléssel eltűnt. Mellőzd a cukrot, fehér pékárut, krumplit, rizst. Ha a cukorbeteg kismamák diétáját tartod, akkor a baba mindent megkap, te pedig nem hízol, és éhezni sem fogsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!