Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikeres lombik után is szigorú...

Sikeres lombik után is szigorúan pihentetek?

Figyelt kérdés
Sikerült a lombikunk,5-6 hetes vagyok.Beülti után szigoruan feküdtem 3 hétig,de most hogy sikerült mennyire kell vigyázni?Nem dolgozok nem emelek,sokat fekszem igy is de már azért besétáltam a városba is..vásároltam..Ti mennyit pihentetek utánna?Köszi.
2012. ápr. 15. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugalom ami nem fárasztó és megerőltető azt nyugodtan csináld,ha nincs panaszod.Persze mindent mértékkel.sajnos én az elején bevéreztem,de hála isten azóta már megkezdtük a 34.hetet.úgyhogy én elég sokat feküdtem.A másik két kismama,nem pihent az egyik még dolgozott is pár hónapot.A cipekedéssel vigyázz!!!a séta meg jót tesz csak ne 10kg táskával.... boldog babavárást!Nagyon jó egészséget nektek!
2012. ápr. 15. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Én beültetés után 3 napot pihentem, a 3. beültetésem volt és az első kettőnél óvtam magam mint a hímes tojást és úgy voltam vele elég volt, ha jönni akar a baba hát jön. Nem azon múlik mennyit fekszel, persze ahogy az előző is írta 10 kilós csomagokat azért nem kell emelgetni.

A 3. sikerült, nem pihentem, 35. hétig dolgoztam napi 10 órát vezető beosztásban+ hétvégén suli+ házimunka. Egészségesen táplálkoztam, nem cipeltem, nem süttettem magam a napon és nem csináltam semmit ami ártalmas lehet,de ezt egy normál terhességnél is betartja az ember....

Minden jót

14 hós lombik kislány anyukája+ 19 hetes spontán kismami

2012. ápr. 15. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az 1. beülti után 11 napot voltam itthon, aztán mentem vissza dolgozni, de már az 3. nap után nem feküdtem egész nap, minden nap egyre kevesebbet.

Sikerült is a baba, azóta a 26. hétben vagyunk, még most is dolgozom, feküdni éjszaka szoktam, meg néha délután szundizok egyet, mert igencsak aluszékony lettem már az eleje óta. Itthon mindent ugyanúgy megcsinálok, házimunka, kertészkedés, csak módjával, beosztással.

A dokim is azt mondta a 7 hetes UH után, hogy innentől normál terhességnek számít, persze ne cipekedjek, erőlködjek, de amúgy mindent lehet, amit egy "normális" kismamának :)

Gratulálok, és minden jót nektek!

2012. ápr. 15. 13:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.én a 3 hetet beülti után végigfeküdtem.
2012. ápr. 15. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!